Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Ali Çetin taraftar ile yaşanan kupa krizi hakkında ilk kez konuştu!

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Denizlispor’un transfer gündemi ve son günlerde taraftar grupları ile yaşanan problem hakkında Pamukkale TV’de Günün Röportajı programı’nda açıklamalarda bulundu.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin,

 

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Denizlispor’un gündemine gelen güncel konuları Pamukkale TV’de yayınlanan Günün Röportajı programında değerlendirdi. Başkan Çetin, Rodellega transferi hakkında, ‘Ever Rodallega artık Denizlispor’da. Denizli artık eski günlerine dönüyor. Süper Lig’de 14 tane transfer var. Bunların 6 tanesi Denizlispor’un. Yani bazı arkadaşlarımız isyan ediyorlar acele ediliyor diye ama farkındaysanız hep nokta transferler yapıyoruz biz. Saçacak paramız yok bizim. Rodallega’nın parasını bu gün gönderdik. Rodallega transferi hayırlı olsun. İyi bir transfer oldu. Transfer konusunda daha sakin ve mantıklı gidip iyi işler yapmak istiyoruz.’ dedi.

YENİ İMZALAR NE ZAMAN GELECEK?

Gelecek ile ilgili transfer planları hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Ali Çetin, ‘Kamp dönemine kadar transferlerin yüzde 75’ini bitirmek istiyoruz. İşte görüyorsunuz yaptığımız transferler Süper Lig tecrübesi olan isimler. Nokta transferler yapacağız. İşi şansa bırakma lüksümüz yok. Çalışmalarımız devam ediyor. Bu hafta bir iki tane önümüzdeki hafta bir iki tane. Toplamda 4 tane daha bir transfer düşünüyoruz. İlk kampa kadar yapacağız. Eksiklerimizi de ikinci kampa kadar tamamlayacağız’ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ÇETİN KUPANIN CEZAEVİNE GİTMESİ HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU!

Yeşil Cephe Taraftar grubu ile yönetim arasında kriz çıkaran şampiyonluk kupasının cezaevine gitmesi ile alakalı da ilk kez konuşan Denizlispor Başkanı Ali Çetin, ‘Biz şampiyon olduktan sonran mezarlık ziyareti için bizden kupa istediler. Biz de yönetim ile konuştuk bunu. Denizlispor’a emek veren insanlar oldukları için biz de buna müsaade ettik. Ama transfer gruplarından birisi mezarlık ziyaretinin ardından cezaevinin önünde içerisinde değil önünde kupa ile fotoğraf çekinmişler. Yaptıkları kesinlikle doğru değil.  Burada giden bir can var.  O bizim kardeşimiz.  O nedenle böyle bir şeyi tasvip etmiyoruz. Yönetimdeki arkadaşlarımız da güvenmişler. Mezarlık olduğu için güvenmişler. Cezaevine götürmüşler orada resim çekinmişler. Bunlar kesinlikle doğru değil. Yanlış bir uygulama. Yanlış bir iş. Belki başına biz de birini verebilirdik. Çünkü bu kupa Denizli halkının. Arkadaşlarımız da güvenmiş. Böyle yanlış bir uygulama olmuş tabi arkadaşlarda tepki gösterdi. Doğru haklılar. Bu konuda yani özür dileriz, kusura bakmasınlar. İnsanın her şeyi on numara olmuyor biliyorsunuz. Bu yoğunlukta ufak tefek şeyler kaçabiliyor. Tabi ki bu büyük bir hata. Kabul ediyoruz. Haklarını helal etsinler. Çünkü stat inşaatı devam ediyor. İki tane kulüp binamız devam ediyor. Transferlerde devam ediyor. Arkadaşlarımız bunu atlamışlar. Ortada bir hata varsa bu yönetimin hatasıdır. Kusura bakmasınlar biz özür diliyoruz. Bu artniyetli bir iş değil. Artık bizim birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor’ dedi.

Röportajın tamamını buradan izleyebilirsiniz:

 

https://www.facebook.com/TVpamukkale/videos/2284766831774070/