Başkan Ali Çetin’den Başkent Ankara’da Stat Görüşmesi!

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Denizli Atatürk Stadı’na loca yapılması ve stadın kapasitesinin arttırılması için Gençlik ve Spor Bakını Dr. Mehmet Kasapoğlu ile görüşme gerçekleştirdi.

Başkan Ali Çetin’den Başkent Ankara’da Stat Görüşmesi!
Yayınlama: 24.05.2019
A+
A-

Denizlispor Başkanı Ali Çetin yeni sezonda Süper Lig’de mücadele edecek Denizlispor’un stadının Süper Lig standartlarına ulaştırılması için çalışmalarını yürütüyor. Çetin, maraton ve kale arkası tribünlerinin üzerinin kapatılması, yapılacak tadilatla kapasitenin arttırılması ve yaklaşık 20 locanın stada kazandırılması için Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüştü.

 

PARA DESTEĞİ GELİYOR

Bakanlıktan bir heyetin Denizli’ye geleceğini belirten başkan Ali Çetin, para desteği de alacaklarını söyledi. Önümüzdeki günlerde çalışmaların başlayacağını belirtti.

 

ALİ ÇETİN PROJELERİNİ ANLATMIŞTI

Ali Çetin geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasında statla ilgili şu açıklamalarda bulunmuştu;”Stat çiminin yenilenmesi gerekiyor. Bu da yaklaşık 1 milyon liralık bir maliyet. Biz bunu yaparken stadı 5 metre aşağı indirmeyi düşündük. Maraton ve kale arkalarını sahaya yaklaştırarak kapasiteyi arttırmak istiyoruz. Bu 4 bin 300 kişilik avantaj sağlayacak. Maraton ve kale arkalarının üzerine kapatacağız. Tabi ki bunların hepsi Gençlik ve Spor Bakını Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun verdiği 7 milyon TL’lik destek sözü ile olabilir. Bu para gelirse ayrıca iş adamlarımız için loca yapmak istiyoruz. Localarda yapılırsa ortalama kapasite 18 bin 300’e ulaşacak”demişti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.