Başkan Alıcık Bir Sözü Daha Yerine Getirdi

Başkan Alıcık Bir Sözü Daha Yerine Getirdi
Yayınlama: 08.02.2018
A+
A-

Başkan Alıcık, okul ziyaretleri programı kapsamında Şehitler Ortaokulu’na gitti. Yarıyıl tatili öncesi öğrencilere spor odası ve okulun çevre düzenlemesinin yapılması için söz verdiğini hatırlatan Alıcık, söz konusu çalışmaların tamamlandığını belirtti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, okul ziyaretleri programı kapsamında Şehitler Ortaokulu’na giderek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Yarıyıl tatili öncesi öğrencilere okulun çevre düzenlemesi ve spor odası yapılması için söz veren Başkan Alıcık, “Öğrencilerle bir araya gelmeyi ve onlarla fikir alışverişinde bulunmayı seviyorum. Gençlerimizin, çocuklarımızın fikirlerini çok önemsiyorum. Bir o kadar daha önemsediğim konu ise onların eğitimi. Göreve geldiğim günden bu yana Nazilli Belediyesi olarak okullarımıza sayısız yatırım yaptık. Birçok projeyi ve çalışmayı üstlendik. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin taleplerini elimizden geldiğince yerine getirdik. Yarıyıl tatili öncesi öğrencilerimizin bir takım istekleri vardı. 2 hafta gibi kısa bir sürede onlara verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Dün olduğu gibi bugün de geleceğimiz olan öğrencilerimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.