Başkan Atila: “Amacımız Her Zaman Olduğu Gibi Teriniz Kurumadan Maaşınızı Ödemek”

Başkan Atila: “Amacımız Her Zaman Olduğu Gibi Teriniz Kurumadan Maaşınızı Ödemek”
Yayınlama: 20.04.2018
A+
A-

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ortak akıl toplantıları kapsamında bu kez kadroları taşerondan Bornova Belediyesi Personel Anonim Şirketi’ne geçen 1.452 çalışan ile biraraya geldi. Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki buluşma, belediye hizmetlerinin aksamaması amacıyla 6 ayrı toplantı halinde gerçekleşti. “Bizim muhalefimiz tembeliğe. Doğacak çocuklarımız, torunlarımız ve Cumhuriyetimiz ve ülkemiz için daha çok çalışmalıyız” diyen Başkan Olgun Atila, liyakat ve adaletin önemine vurgu yaptı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kadroları taşerondan Bornova Belediyesi Personel Anonim Şirketi’ne geçen 1.452 çalışan ile biraraya geldi.

Bornova Belediyesi’nin ortak akıl toplantıları Belediye çalışanları ile devam etti. Göreve geldiğinden bugüne vatandaşlardan dernek ve oda temsilcilerine; toplumun tüm kesimlerinin görüşlerine başvuran Başkan Olgun Atila, son olarak kadroları taşerondan Bornova Belediyesi Personel Anonim Şirketi’ne geçen 1.452 çalışan ile biraraya geldi. Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki buluşma, belediye hizmetlerinin aksamaması amacıyla 6 ayrı toplantı halinde gerçekleşti.

Bizim muhalefimiz tembeliğe

Bornova Belediyesi Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Müdürlerin de katıldığı toplantılarda, görevlerine yeni kadrolarında devam edecek olan çalışma arkadaşlarına hitap Başkan Olgun Atila, göreve geldiğinden bugüne statüsü ne olursa olsun hiç bir çalışan arasında ayırım yapmadığını vurguladı. Tüm müdürlüklerin yaptığı işlerin önemli olduğunu söyleyen Atila, “Çünkü yaptığımız ayrı ayrı işler ile birbirimizi tamamlıyoruz. Hepiniz başımın tacısınız, çok önemlisiniz. Şunu bilin ki; Biz hep Sizlerin yanında olduk. Sadece tembelliğe ve çalışmamaya muhalefet ettik” diye konuştu.

Daha çok çalışmalıyız

Tüm çalışanların hakkını en iyi şekilde vermeyi hedeflediklerini belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “İlk kez bu dönemde sendikalı oldunuz. Şimdi de kadronuz değişti ama Bizler için değişen bir şey yok aslında. Biz her zaman olduğu gibi teriniz kurumadan maaşınızı ödeme gayreti içinde olacağız. Ben; ‘6 ay maaşınızı ödeyemezsem görevi bırakırım’ demiştim. Bu sözümün arkasındayım. Sayımız 2 bin 250’den 2 bine indi. 4 yıl boyunca büyük özveriyle görev yaptınız ama yetmez. Henüz doğmamış çocuklarımız, torunlarımız, Cumhuriyetimiz ve Ülkemizin geleceği için daha çok çalışmalıyız.

Verilmeyecek hesabım yok

Liyakat ve adeletin önemine vurgu yapan Başkan Olgun Atila, “Biz bir aileyiz, birbirimize inanmalı ve samimi olmalıyız. Ben doğduğum ve çocuklarımı büyüttügüm kente Sizlerle birlikte hizmet etmenin gururu, onuru ve mutluluğunu yaşıyorum. Verilmeyecek tek bir hesabım yok. Tek düşüncem güzel Bornovamıza sizlerle birlikte hizmet edip, bir gün bu görevden ayrıldığımda insanlarımızın hayır dualarını almak. Yeni kadronuz hayırlı olsun. Sizlere ve ailelerinize uğur getirsin” dedi.

Toplantıda çalışanlar da söz alarak görüşlerini dile getirdi. Başkan Olgun Atila, tüm sorulara tek tek yanıt verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.