Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Batur’dan Honaz Sözü

İzmir Denizlililer Derneği üyeleri Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’u makamında ziyaret etti. Başkan Batur, Honaz’da tekrarlanan seçime yönelik değerlendirmede bulundu ve Honaz’a tebrik ziyareti sözünü verdi.

İzmir Denizlililer Derneği üyeleri

İzmir Denizlililer Derneği üyeleri 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Konak Belediye Başkanı seçilen Abdül Batur’u yeni görevini tebrik etmek için makamında ziyaret etti.  İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, Honaz’da tekrarlanan seçimde Batur’un katkılarına değindi. Kasap,  “Honaz’da tekrarlanan seçim için sizde kollarınızı sıvadınız ve etkili sonuç elde edildi. . İzmir Denizliler Derneği olarak, sizinle birlikte bir de Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’e tebrik ziyareti yapmayı isteriz” şeklinde konuştu.

Honaz seçimini değerlendiren Batur, “Seçimin tekrarlanması kararı üzerine memleketim Honaz’a gittim ve Sayın Kepenek’in çalışmalarında yanında yer almak istedim ve Honaz’ın Kepenek’i bağırlarına bastığını fark ettim. Böylelikle farkın yüksek olacağı izlenimine kapıldım ve öyle de oldu. 23 Haziran sonrası siz hemşehrilerimle beraber Honaz’a tebrik ziyareti düzenleriz” dedi.

HONAZ  KARDEŞ İLÇE

Batur, Honaz seçiminin bitmesinin ardından Konak Belediyesi ile Honaz Belediyesi’nin ortak  projeler içerisinde yer alacağını ifade etti. Batur, “Projelerimizi geliştiriyoruz ve ileri ki süreçte Honaz ile kardeş ilçe olacağız” açıklamasında bulundu.

ÖZAY GÖNLÜM GECESİ SÖZÜ

İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Kasap,  “İzmir Denizliler Derneği olarak düzenlediğimiz etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmamanızı sizden rica ediyoruz. Yıllardır düzenlediğimiz hem Denizli’nin hem de ülkemizin değerini olan Özay Gönlüm adına gece düzenliyoruz ve bu gece de bizi yalnız bırakmamanızı temenni ediyoruz” dedi.

Batur, sivil toplum kuruluşlarına önem verdiğini dile getirdi. Batur, “Özay Gönlüm gecesine destek vermeyi isteriz. Özellikle Konak Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarının ve hemşehri derneklerinin ayrı bir önemi var. Bu nedenle hemşehri dernekleri ve sivil toplum kuruluşları için iletişim masaları oluşturduk” ifadelerine yer verdi.