Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Cahan’dan Yalçın’a Ziyaret

Uşak Belediye Başkanı Nurullah

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan göreve yeni gelen Uşak Orman İşletme Müdürü Ayhan Yalçın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Müdürlük bünyesinde bulunan personellerle de sohbet eden Başkan Cahan Ayhan Yalçın’a görevinde başarılar dileyerek, ortak çalışma vurgusu yaptı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan göreve yeni gelen Uşak Orman İşletme Müdürü Ayhan Yalçın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye’nin en ciddi büyüme gerçekleştirdiği alanlardan birisinin de orman ve su işleri olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kıyamet kopmaya başladığında dahi elimizdeki fidanı dikme öğüdü veren bir Peygamberin ümmeti olarak, ormanlarımız, oksijen kaynaklarımız bizlerin en önemli konuları arasındadır. Bu noktada değerli müdürümüzle de İnşallah güzel çalışmalara imza atacağımızı düşünüyoruz.” dedi. Kent Park ve çeşitli projelerle şehrin yeşillik dokusunu besleyen Uşak Belediyesi’nin daha güzel ve ferah bir kent için çalışmalarını sürdüreceğini ekledi.

Uşak Orman İşletme Müdürü Ayhan Yalçın ise birlik içerisinde yürütülen çalışmaların kente değer katacağını ifade ederek gelişimin el ele verildiğinde daha hızlı gerçekleştirildiği değerlendirmesinde bulundu.