Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Çerçi’den hastalara ’geçmiş olsun’ ziyareti

YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET ÇERÇİ, 26 EKİM DÜNYA HASTA HAKLARI GÜNÜ’NDE MERKEZEFENDİ DEVLET HASTANESİ’NDE TEDAVİ GÖREN HASTALARI ZİYARET EDEREK, GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI DR.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 26 Ekim Dünya Hasta Hakları Günü’nde Merkezefendi Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kısa bir süre önce yeni hizmet binasına taşınan Merkezefendi Devlet Hastanesini gezdi. 26 Ekim Dünya Hasta Hakları dolayısıyla yataklı tedavi gören hastaları da ziyaret eden Başkan Çerçi, acil şifalar diledi. Ziyarette Belediye Başkanı Çerçi’ye AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz eşlik etti. Hastane Başhekim Vekili Serkan Saka ile de bira araya gelen Başkan Çerçi, yeni hizmet binası hakkında bilgi aldı. Manisa’da büyük bir ihtiyaca cevap veren bir sağlık yatırımının hizmete girdiğini kaydeden Başkan Mehmet Çerçi, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Merkezefendi Devlet Hastanemizin yeni hizmet binasına taşındı. Biz de 26 Ekim Hasta Hakları Günü’nde hem binayı gezmek hem de yataklı tedavi gören hastalarımızla bir araya gelmek istedik. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin. Bu güzel yatırımın Manisa’ya kazandırılmasında emeği olan emeği olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm milletvekili ve bürokratlarımıza teşekkür ederim”