Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Çerçioğlu, şehit olan eski personelini unutmadı

VAN’IN ÇALDIRAN İLÇESİ JANDARMA KOMUTANLIĞI’NDA TİM KOMUTANI OLARAK GÖREV YAPAN NAZİLLİLİ TEĞMEN MUHAMMET CAN SEVİM’İN İÇİNDE BULUNDUĞU ASKERİ ARACIN DEVRİLMESİ SONUCU ŞEHİT OLMASI AYDIN’I DERİNDEN ÜZDÜ. AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU, ESKİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONELİ DE OLAN MUHAMMET CAN SEVİM’E ALLAH’TAN RAHMET, ŞEHİDİN ACILI AİLESİNE DE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ.

VAN'IN ÇALDIRAN İLÇESİ JANDARMA

Van’ın Çaldıran İlçesi Jandarma Komutanlığı’nda tim komutanı olarak görev yapan Nazillili Teğmen Muhammet Can Sevim’in içinde bulunduğu askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olması Aydın’ı derinden üzdü. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, eski Büyükşehir Belediyesi personeli de olan Muhammet Can Sevim’e Allah’tan rahmet, şehidin acılı ailesine de başsağlığı diledi.

Başkan Çerçioğlu, “Büyükşehir Belediyemizde bizlerle birlikte bir süre görev almış olan hemşerim Teğmen Muhammet Can Sevim’in şehit olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Görevini yaparken şehit olan teğmenimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hamile olan eşine, şehidimizin anne-babasına ve tüm Aydın’a da başsağlığı ve sabır diliyorum. Şehidimizin anısını unutmayacağız. Ailemizin acısını azaltmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Şehit teğmenin cenazesi bugün önce Van’dan İzmir’e, oradan da askeri törenin düzenleneceği Nazilli’ye getirilecek. Şehit teğmen, Nazilli Koca Cami’de ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.