Başkan Çetin İşin Başına Geçti, Denizli Atatürk’te Çalışmalar Başladı!

Uzun bir aradan sonra Süper Lig’e yükselen Denizlispor’da, bugün başlanılan stat tadilatında ilk kazmayı Kulüp Başkanı Ali Çetin vurdu. İş makinasının başına geçen Başkan Çetin, tadilat kapsamında duvarları yıkarak hafriyatı kamyonlara kendi yükledi. Tadilatın yaklaşık 2 ayda tamamlanması ve 15 milyon TL’ye mal olması bekleniyor.

Başkan Çetin İşin Başına Geçti, Denizli Atatürk’te Çalışmalar Başladı!

 

Denizlispor, Atatürk Stadyumunda kurban kesimi yaparak tadilat başlattı. Tadilat kapsamında stadın koltuk kapasitesi yaklaşık 3 bin 200 kişi arttırılacak, tribünlerin üstü kapatılacak, localar yapılacak ve çim zemin yenilecek. Tadilat kapsamında iş makinasının başına geçen Başkan Çetin, kulüp başkanlığındaki deneyimini iş makinası operatörlüğünde de gösterdi. Başkan Çetin usta bir operatör gibi iş makinası ile tribünler önündeki duvarları yıkıp çıkan hafriyatı ise kendisi kamyonlara yükledi.

”YAPILAMAZ DENİLENİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Denizlispor Başkanı Ali Çetin çalışmalar hakkında şu ifadeleri kullandı;”Sezon bitiminde bir söz vermiştik. Çalışmalarımıza başladık. Yetişmesi için gece gündüz devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın verdiği destekle çalışmalar başladı.Yapılamaz denileni yapmaya çalışacağız. En kısa sürede de bunu başaracağımıza inanıyorum”

”HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYUYOR”

Ali Çetin,”Hedefimiz 2 ayda üst kapamalar dahil olarak bitirmek istiyoruz. Her halde 45 gün gibi bir sürede tamamlarız. Statta, eski kulüp binamızda, tesislerimizde taadilat var. Her şekilde yenileniyoruz. Buradan belirmek isterim inşaatçı olduğum için kendime bişey çıkardığımı düşünenler olabilir, işler tamamen imece usulü yapılıyor. Herkes elini taşın altına koyuyor. Koltuklarda dahil olmak üzere stadı yeniliyoruz. Taraftarlarımızın isteğini elimizden geldiği şekilde yapacağız”dedi.

”15 MİLYONLUK İŞİ 5 MİLYONA YAPIYORUZ”

Maliyet hakkında açıklamalarda bulunan Çetin,”15 milyonluk bir çalışma yapılıyor. Ama kulübe maliyeti maksimum 5 milyon TL olacak. Bunuda Denizlispor’da Denizli’nin sahip çıkması ile yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanım bu işi maliyetine yapıyor. İşmakinaları, mühendisler konusunda bizde destek verdi. Stat lige yetişecek. Belki üst kapıma yarıda kalabilir. Ama onuda ilk haftalarda halledeceğiz”şeklinde konuştu.

Mühendis Mustafa Çiftçi çalışmalar hakkında,”Bizim ilk hedefimiz lig başlangıç tarihi olan 16 Ağustos’a kadar saha zeminini hazır hale getirmek. Bunu yaparken tribün kapasitesini 3 bin 200 dolayında arttırmak istiyoruz. Koltukların değişimini sağlayacağız. Tribünlerin üzerinin kapatılması biraz uzayabilir. Ancak maçların oynadığı tarihler dışında çalışmalarımızı yaparak bunu da gerçekleştireceğiz. Ayrıca tribünlerde güçlendirmeler de yapılıyor”dedi.

    

Yayınlama: 13.06.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.