Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Doğan o soruya böyle cevap verdi!

24 Temmuz Basın Bayramı’nda basın mensupları ile bir araya gelen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Gazeteci Ahmet Deda’nın ‘Elektrik ve su zammına karşı tepkisinin ne olduğu’ sorusuna, ‘Elektrik zammına su zammına her vatandaş gibi tepkim oldu’ dedi.

24 Temmuz Basın Bayramı’nda

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın mensupları ile kahvaltılı bir basın toplantısı düzenledi. Basın mensupları ile birlikte kahvaltı eden Başkan Doğan, sorularını da yanıtsız bırakmadı. Gazeteci Ahmet Deda, elektrik zamlarının hat safhaya çıktığını ve Merkezefendi Belediyesi’nin çevreden elektrik üretimi ile ilgili bir çalışmasının olup olmadığını sorması üzerine Başkan Doğan, ‘GES Projesinde bayağı yol kat ettik. GES’ler çok öenmli biliyorsunuz. Üretim derken bu da üretim içerisine giriyor. Fakat Merkezefendi olarak hem şanslıyız, hem şansısız. Şöyle bir durum var. Merkezefendi de arsalar çok değerli. Bu nedenle Güneş Enerjisi tarlalarını buradaki arsalara yapmak bizim için sıkıntı olabiliyor. Bu konudaki hibe ve teşviklerle de ilgili çalışmalarımız var bunları da kullanmak istiyoruz. Belediyemize ait tesislerimizin çatılarına baktık bu konu üzerinden bir çalışma yapabilir miyiz diye. Çünkü belediyeye ait yerlerin de elektrik faturası çok yüksek geliyor. Bu konuda yaptığımız çalışmalar ile kendi ihtiyacını kendisi sağlayan bir belediye olmak istiyoruz’ dedi.

‘ELEKTRİK VE SU ZAMMINA HER VATANDAŞ GİBİ TEPKİM OLDU’

Toplantının soru cevap kısmında en dikkat çekici anlar da ise Gazeteci Ahmet Deda’nın Başkan Şeniz Doğan’a ‘elektrik ve su zamlarına karşı tepkiniz ne oldu’ sorusu oldu. Başkan Doğan, ‘Elektrik zammına karşı mı? Her vatandaş gibi oldu. Öncelikle vatandaş olarak oldu. Elektrik zammına su zammına karşı her vatandaş gibi oldu tabi’ ifadelerini kullandı.