Başkan Düzgün: Vatandaşın devletle ilk temas noktası muhtarlardır

Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün, muhtarlara ev sahipliği yaptı.

Başkan Düzgün: Vatandaşın devletle ilk temas noktası muhtarlardır
Yayınlama: 14.02.2020
A+
A-

Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün beldede bulunan mahalle muhtarları ile İYİ KAYI BOYU Restaurantta bir araya gelerek, onlara ev sahipliği yaptı.

Tunçbilek beldesi Mahalle Muhtarları, Belediye Meclis üyeleri ve belde MHP Başkanının da katıldığı birlik ve beraberlik yemeğinde toplanan muhtarlar ile belde de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alışverişi yapıldı.

Muhtarlarla, Tunçbilek belediyesi olarak yapılan çalışmalar ile ilgili bilgileri paylaşan Belediye Başkanı Mustafa Düzgün muhtarlara hitaben; “Vatandaşın devletle ilk temas noktası sizlersiniz. Sizlerin yürütmüş olduğu görevin, toplumda algılanmasını, farkındalığını oluşturacak bir gün olmasını diliyoruz. Faydalı hizmetler varsa bu işin içerisinde mutlaka muhtarın da eli vardır diye düşünüyoruz.” dedi.

Vatandaşımızın seçmiş olduğu muhtarın devlet kapısında vatandaşın isteklerini takip edecek kişiler olarak görüyoruz. Muhtarların temsil ettikleri mahallelerin, köylerin dışa yansıyan yüzü olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Düzgün, konuşmasına, “Yerel yönetimlerin ilk halkası muhtarlığın toplum yararına çalışan en etkili birim olduğunu belirterek, mahalle ve köy sakinlerinin temsilcisi ve haklarının savunucusu muhtarların oldukça önemli bir görevi ifa ettiğini kaydetti. Ve konuşmasını şöyle tamamladı.

“Mahallelerimizde ne olup bitiyorsa, kimin neye ihtiyacı varsa, kimin hastası, kimin derdi varsa önce muhtarlarımızın haberi olur. Bu aktifliği ile muhtarlar bir abi, bir baba, bir amca, bir dayı, kısaca aileden biri gibidir. “

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.