Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Filiz, Nihat Zeybekci’yi Tebrik Etti

AK Parti Denizli İl

AK Parti Denizli İl Başkanımız Necip Filiz; “ İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühü ile Önceki dönem Ekonomi Bakanımız, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekilimiz, Hizmet ve memleket sevdalısı Nihat Zeybekci aday gösterilmiştir. Tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” dedi.

Tebrik mesajı yayımlayan Başkan Filiz mesajında ; “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güvenerek, üstesinden geleceğine inanarak önemli ve zorlu hizmetlerde her daim hizmete aday olmasını istediği, devasa projeler ve hizmetlerle adından sözettiren Sayın Nihat Zeybekci’nin ; İzmir’i her yönüyle farklılaştırıp, kaybedilen yılları biran önce telafi edip, İzmir’in adına önce Türkiye’nin sonra’da dünya’nın en gözde şehirlerinden biri yapacağını söyledi.

”Nihat Zeybekci İzmir’imizi de ülkenin parlayan yıldızlarından biri yapmak için geliyor”

Hizmetkâr belediyeciliği Denizlimizden sonra İzmir’e getirmek için son gayretine kadar çalışacağını yakinen bildiğimiz Zeybekci’nin en iyisini, hakkını verip yaparak İzmir’in çehresini değiştireceğini belirten Başkan Filiz mesajında devamla şu ifadelere yer verdi:“Denizli’de Belediye Başkanlığı döneminde belediyecilik konusunda Türkiye’ye örnek olan ve adeta destanlar yazan Zeybekci ile başlayan bu kutlu hizmet davasında şimdi sıra güzel fakat ne yazık ki ihmal edilmiş İzmir’imizde. Anadolu’nun en güzel şehirlerinden biri olan ve hizmetin en güzelini hak ettiğine inandığımız İzmir’in geleceğini yeniden inşa etme adına en doğru tercih olduğuna yürekten inandığımız Sayın Zeybekci İzmir şehrimiz için büyük bir şanstır.
‘Denizli hak ettiğini alacak, Denizli Ege’nin vizyon şehri olacak’ diyen ve Denizli’yi hak ettiği konuma getiren ,Denizlimizi vizyon şehir yapan, Denizlimiz de hizmet destanları yazan,hayal denilen projelerin mimarı Sayın Nihat Zeybekci İzmir’imizi de ülkenin parlayan yıldızlarından biri yapmak için geliyor.

”Devasa Projeler İzmirlileri bekliyor”

Vizyonu olan, hedefler koyan ve bu hedeflere ulaşma konusunda iyi bir planlama ve ekibini yönetme kabiliyetine sahip, lider bir karakter. Zaten Denizli’ye ve ülkemize hizmet ettiği süreçte de bunu kanıtladı. Belediye Başkanlığı döneminde şehrimizin çehresini değiştirdi. Kendisinden sonraki dönem için de yaptığı planlamalarla Denizli’nin önünü açtı. Milletvekilliği ve bakanlığı döneminde de Denizli’mize ve ülkemize önemli hizmetlerde bulundu. İhracatımız Sayın Zeybekci döneminde rekor üstüne rekorlar kırdı. Kendisi başarılarıyla, Denizli’mizin ve davamızın yüzünü ağarttı. Her zaman devletine, şehrine, davasına ve liderine sahip çıkan ; Tevazü, samimiyet ve gayretin adeta vücud bulmuş hali olan Zeybekci ile hemşehrilerimiz her daim gurur duymuş, desteklerini ve güvenlerini hiçbir zaman esirgememişlerdir. İzmir’li hemşehrilerimizinde, güzel şehirleri’nin Belediye Başkanlığına, gönül belediyeciliğine, hizmet belediyeciliğine aday olan bakanımıza sahip çıkıp destekleyeceklerine, hep beraber , birlik içinde Güzel İzmir’imizi hak ettiği değeri almasında aynı yolda omuz omuza yürüyeceklerine inancımız tamdır. Nihat Zeybekci ile kaliteli hizmet, büyük yatırım ve devasa projeler İzmirlileri bekliyor.”