Başkan Gemi açıkladı, Serinhisar’da koronavirüs vakası görüldü mü?

Denizli’nin Serinhisar ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, koronavirüs mücadelesi hakkında açıklamalarda bulundu. Gemi, Serinhisar’da 2 temaslı kişi haricinde ilçede herhangi bir olumsuz durumun görülmediğini açıkladı.

Başkan Gemi açıkladı, Serinhisar’da koronavirüs vakası görüldü mü?
Yayınlama: 28.05.2020
A+
A-

Egeyön Haber ve Pamukkale TV’nin ortak yayınında Gazeteci Ahmet Deda’nın konuğu olan Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi ilçesinde Koronavirüs mücadelesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Virüs ile mücadeleye erken başladıklarını belirten Gemi,”Koronavirüs pandemisi hakkında kararlar alınmadan ilçemizde kamu kurumları, eczaneler, okullar, dükkanlar olmak üzere dezenfekte işlemlerini uyguladık. İlk başlarda temini zor olan maske ihtiyacını yaklaşık 20 bin tane olmak üzere dağıtımını sağladık. Yasakların başladığı günlerde Pazartesi günleri tüm tedbirleri alarak pazarları kurarak vatandaşlarımızın ihtiyacını karşıladık.”dedi.

Serinhisar’da vaka görülmedi

Başkan Gemi Serinsar’da 2 temaslı kişi haricinde hiçbir olumsuz durumun yaşanmadığını belirtti. Gemi,”Temaslı vakadan kastımız kişilerin virüs taşıyan kişilerle temas ettiği ancak testlerinin negatif çıktığı vakalardır. Allah’a şükür ne pozitif vakamız ne de vefat eden vatandaşımız olmadı. Bu şimdiye kadar olan süreç. Henüz bu pandemiyi atlatamadık. Tedbiri elden bırakmıyoruz. Bu durumda sosyal mesafe, maske ve dezenfektasyon kullanımının çok önemli olduğunu düşünüyoruz.”dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.