Başkan Gümrükçü, “Sinema Akşamları”nda vatandaşlarla buluştu

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Çiğli’de Sinema Akşamları” etkinlikleri kapsamında İnönü Mahallesinde gösterimi yapılan Organize İşler Sazan Sarmalı filmini vatandaşlarla birlikte izledi.

Başkan Gümrükçü, “Sinema Akşamları”nda vatandaşlarla buluştu
Yayınlama: 23.07.2021
A+
A-

Pandemi kısıtlamalarının sona ermesiyle birlikte kültür sanat etkinliklerinin yoğunlaştığı Çiğli’de, Başkan Utku Gümrükçü vatandaşlarla birlikte “Çiğli’de Sinema Akşamları” etkinliğine katıldı. İnönü Mahallesinde düzenlenen etkinlik alanına filmin başlamasından bir süre önce giden Başkan Gümrükçü, çocuklar ve ebeveynleriyle bol bol sohbet etti. Daha sonra, Yılmaz Erdoğan’ın yönetmenliğini yaptığı, Kıvanç Tatlıtuğ ve Ezgi Mola’nın başrollerini paylaştığı “Organize İşler Sazan Sarmalı” filmini vatandaşlarla birlikte izledi.

Başkan Gümrükçü: “Keyifli vakit geçirdik”


Çocukların yüzlerindeki mutluluğun kendisini duygulandırdığını ifade eden Başkan Gümrükçü, “Covid-19 salgını nedeniyle uzun süredir vatandaşlarımızla bir araya gelemiyorduk. Özellikle çocuklarımızın gösterdiği ilgi ve alaka beni çok duygulandırdı. Hasret giderdik. Çok güzel bir akşam geçirdik. Çiğli’mizin çocuklarının iyi eğitim alması ve ülkemizin geleceğinde söz sahibi olması adına Çiğli Belediye Başkanı olarak elimden geleni yapacağım. Etkinliğimize katılan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.