Başkan Gürlesin’den Engelli Vatandaşlara Söz

Başkan Gürlesin’den Engelli Vatandaşlara Söz
Yayınlama: 13.11.2018
A+
A-

Pamukkale Belediyesi’nin Pınarkent Mahallesi’ne kazandırdığı Pınarkent Kır Düğün Salonu’nun açılışı gerçekleştirdi. Açılış merasiminin ardından gazeteci Ahmet Deda ile bir röportaj gerçekleştiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin engelli vatandaşları sevindirecek bir söz verdi.

Pınarkent Kır Düğün Salonu açıldı. 750 bin TL maliyeti olan 600 kişiye hizmet verebilen salonun kapasitesi 1500 kişiye yükselebiliyor. İçerisinde çok amaçlı depo, halı saha, oyun alanı, gelin odası, ahşap çay ocağı, ahşap oturma ve dinlenme alanı, mutfak ve servis alanı, bay-bayan mescit, emzirme odası bulunan salon Pınarkent ve Denizli’nin hizmetine açıldı.

”BİZ BURADA MAKUL FİYATLARLA HİZMET SUNACAĞIZ”

Açılışın ardından Pamukkale TV ekranlarında Gazeteci Ahmet Deda ile bir röportaj gerçekleştiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin Pınarkent Kır Düğün Salonu’nun açılışının Denizli’ye hayırlı olması dileğinde bulundu. Gürlesin,”Bugün burada güzel bir açılış oldu. Ben Pınarkent Mahallemize yapılan bu eserin Denizli’ye maal olacağını düşünüyorum. Eserler kazandırıldıkça halkımız için yeni seçenekler yeni alternatifler oluşuyor. Hem kalite hem fiyat dengesinin oluşması açısından ben iyi bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Artık gençler evlenmek için fiyatların çok yüksek olduğunu düşünüyor olabilirler ama biz burada makul bir fiyatla hizmet sunacağız İlk 3 düğünde de yer kirasının alınmayacağını söylemek isterim. Biliyorsunuz düğünlerin rezervi aylar öncesinden yapılıyor. Bizim açılışı yapmamızın sebebi de budur.”dedi.

3 KONTENJANDAN BİRİ ENGELLİ VATANDAŞLARA

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin Pınarkent Kır Düğün Salonu’nda yapılacak olan ilk 3 düğünde yer parası alınmayacak genç çiftlerden birinin engelli bir vatandaş olması sözünü verdi.  Hüseyin Gürlesin,”Pamukkale Belediyesi olarak biz engelli vatandaşlarımız için çok hassasız. Bunu engelli basketbol takımımıza, engelli çalışanlarımıza vermiş olduğumuz değer ile ben 3 kontenjanın bir tanesini seve seve engelli kardeşlerimize vermek istiyorum.”ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.