Başkan Halil Arda’nın eşinin son Koronavirüs testi negatif çıktı!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda bir süre önce eşinin Koronavirüs’e yakalandığı açıklamıştı. Son yapılan testlerde başkan Arda’nın eşi Deniz Arda’nın testinin negatif çıktığını açıkladı.

Başkan Halil Arda’nın eşinin son Koronavirüs testi negatif çıktı!
Yayınlama: 09.05.2020
A+
A-

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın eşi Deniz Arda’nın Koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. Başkan Arda, eşi Deniz Arda’nın son testinin negatif çıktığını açıkladı.

Şüphe üzerine koronavirüs testi yaptıran Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ve eşi Deniz Arda, sonuçları kamuoyu ile paylaşmıştı. Test sonuçlarına göre Başkan Arda’nın sonucu negatif çıkarken, eşinin testi pozitif çıkmıştı. Başkan Arda bugün yaptığı sosyal medya paylaşımı ile eşinin son testinin negatif çıktığını duyurdu.

Tüm sağlık emekçilerine teşekkürü borç biliriz

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda,

“Eşimin yapılan son korona virüs testinin negatif çıktığını duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Bu hastalığın çok zorlu evrelerinin olduğunu biliyoruz. Önlemler almaya, kendimizi korumaya devam edeceğiz. Bu süreçte ilk andan itibaren desteğini hissettiğimiz Gaziemir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sunay Yılmaz’a, Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Doğan Yıldırım’a, eşimi her gün arayan Hülya Hemşireye; yanımızda durarak, arayıp sorarak, mesaj atarak bize her zaman güç veren canım Gaziemirlilere, filyasyon ekibine ve halk sağlığı için canla başla çabalayan tüm sağlık emekçilerine teşekkürü borç biliriz” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.