Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan İnamlık’tan ‘Termik Santral’ için beklenen açıklama geldi

Tavas’ın Avdan Mahallesi’ne ‘Termik Santral’ yapılması hakkında, ilçe Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık’tan açıklama geldi. İnamlık,”Tavasımıza zarar verebilecek hiç bir projeye sessiz kalmayacağız”dedi.

Tavas'ın Avdan Mahallesi'ne 'Termik

Tavas’ın Avdan Mahallesi’ne yapılması planlanan termik santral için nihai ÇED rapronun yayımlanması ve sokağa çıkma yasağının uygulandığı bugünlerde konu ile ilgili itirazın 10 gün içinde yapılması kararının ardından başta CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca olmak üzere çok sayıda siyasi, sivil toplum kuruluşu ve vatandaş duruma tepki göstermişti.

Son olarak Denizli Ülkü Ocakları, bünyesinde hazırladığı ön raporu kamuoyuna açıklayarak, termik santralin bölge halkı ve doğası için büyük tehlikeler açacağını vurgulamıştı.

“Tavasımıza zarar verebilecek hiç bir projeye sessiz kalmayacağız”

Toplumun çeşitli kesimlerinden gelen tepkilerin ardından Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık’ın tepkisi merak ediliyordu. Başkan sessizliğini bozarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. İnamlık,” Göreve geldiğim ilk günden itibaren Tavasın hizmetkarı olarak hep en iyisi için çalıştım, çalışıyorum. Bu nedenle Tavasımıza zarar verebilecek hiç bir projeye sessiz kalmayacağımıza, bu doğrultuda süreci takip ettiğimizi tüm değerli Tavaslıların ve Tavasımızı sevenlerin bilmesini isterim.”dedi.