Karabağ Büyükşehir’e Aday Olacak Mı?

Karabağ Büyükşehir’e Aday Olacak Mı?

İzmir’de Aziz Kocaoğlu’nun aday olup olmayacağı belirsizliğini korurken, kulislerde Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın aday olacağı konuşuluyordu. Egeyön Haber’in Başkan Karabağ ile yaptığı özel röportajda bu konu da gündeme geldi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yerel seçimlere son 6 ay kala halen adaylığını açıklamadı. Kocaoğlu’nun aday olup olmayacağı belirsizliğini korurken kulislerde Bayraklı belediye başkanı Hasan Karabağ’ın aday olacağı konuşulmaya başladı. Egeyön Haber’e özel açıklamalarda bulunan Başkan Karabağ’a bu söylentileri Egeyön Haber Yayın Danışmanı Ahmet Deda sordu.

Kulislerde Büyüksehir Belediye Başkanlığı adaylığı için isminin geçtiği hatırlatılan başkan Karabağ adaylık konusunda, ” Benim tarzım şu,; insanlar sizi bir yere taşımalı.  Yani siz ben adayım diye ortaya çıkıp arkanızda bunun destekçisi yoksa havada kalırsınız. Bu işlerde toplum istiyorsa,  halk istiyorsa, örgüt istiyorsa,  genel merkez halkın talepleri ile aday gösteriyorsa aday olunur. Yani aday olmak istiyorum diye aday olunmaz. Bize uygun buluyorlarsa , halkın desteği de varsa,  genel merkezde görev verirse oturur düşünürüz.” dedi.

Yayınlama: 17.09.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.