Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Kayda: “Salihli ekonomisi canlanacak”

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE SALİHLİ BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİ İÇİNDE İLÇEYE KAZANDIRILAN MODERN PAZARYERİNDE TEZGAH AÇACAK OLAN ESNAFLAR İÇİN SALİHLİ BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ VE ESNAF ODA BAŞKANLARI GÖZETİMİNDE KURA ÇEKİMİ YAPILIYOR. TEZGAH KURA ÇEKİMİNDE KONUŞAN BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ KAYDA “SALİHLİ EKONOMİSİ CANLANACAK” DEDİ.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Salihli Belediyesi işbirliği içinde ilçeye kazandırılan modern pazaryerinde tezgah açacak olan esnaflar için Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Esnaf Oda Başkanları gözetiminde kura çekimleri devam ediyor. Dün sebze-meyve satan esnaf için yapılan kura çekimi bugün de bakkal ve tuhafiye esnafı için gerçekleştirildi. Kura çekiminde konuşan Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Salihli ekonomisi canlanacak” dedi.

Salihli Belediyesi Tiyatro Salonunda düzenlenen toplantıda pazaryeri esnafları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Zeki Kayda, toplam 17 bin metrekarelik kapalı alanı bulunan yeni pazaryerinde esnafların ve vatandaşların daha rahat bir alışveriş ortamına kavuşacaklarını söyledi.

Uzun yıllara dayanan geçmişi ile Çarşamba Pazarının hem Salihli’ye hem de çevre ilçelere hizmet verdiğini anlatan Başkan Kayda, “Başlattığımız çalışmalar ve dev yatırımlarla Salihli’nin geleceğine imza attık. Doğalgaz alt yapı çalışmalarının dört koldan devam ettiği ilçemiz ve Organize Sanayi Bölgemiz yatırımcıların gözdesi oldu. Türkiye’nin önde gelen holding ve firmaları ilçemize büyük fabrikalar kuruyor. Böylelikle hem ilçe ekonomisi canlanacak hem de işsizlik önlenecek. Yeni pazaryeri de bu anlamda tüm esnaflarımıza ekonomik katkı sağlayacaktır. Yeni pazaryerimiz, esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.