Başkan Kepenek Honaz Belediyesi’nin borcunu paylaştı

Denizli’nin Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek Honaz Belediyesi’ne ait borçları ve Honaz Belediyesi’nin kasasını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile vatandaşlara sundu.

Başkan Kepenek Honaz Belediyesi’nin borcunu paylaştı

Belediye Başkanı Yüksel Kepenek göreve geldiği günden bugüne Honaz Belediyesi’nin borçlarını ve parasını açıkladı. Sosyal medyadan yapılan duyuruya göre Honaz Belediyesi’nin 2 Haziran tarihinde 260 Bin TL parası mevcuttu. Belediye Başkanı göreve geldiği günden bugüne personel maaşları hariç 6 milyonluk iş yaptıklarını ve 5.5 milyon TL’lik borç ödediklerini belirtti. Başkan Yüksel Kepenek Honaz Belediyesi’nin şu an 300 Bin TL parası olduğunu ve 1 milyon 98 Bin TL borcu olduğunu söyledi.

Sosyal medya hesabından vatandaşlar ile belediye verilerini paylaşmaktan çekinmeyen Başkan Kepenek şu sözler ile Belediyenin parasını ve borcunu sundu:“Göreve başladığım gün Honaz Belediyesinin kasasında ve bankalardaki toplam 260 bin lira kadardır. 2019 yılı sonuna kadar 5.5 milyon önceki donemden kalan borcu ödedik. 6 aylık dönemde 6 milyon liralık iş yaptık ( personel maaşları hariç). Su an sadece 1 milyon 98 bin TL ödenecek borcumuz kasamızda yaklaşık 300 bin liramız vardır. Honaz halkımıza saygıyla sunarım”



Yayınlama: 09.01.2020
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.