Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Kocaoğlu AK Partili Başkanları Ağırladı

AK Parti İzmir İl

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün talebiyle İzmir’deki 7 AK Partili belediye başkanının İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile bir araya geldiği toplantı 2,5 saat sürdü.

Toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül başta olmak üzere Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı katıldı. Toplantıya Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar rahatsızlığı nedeniyle katılamadı.

Kocaoğlu :”İyi Bir Çalışma Oldu, İzmir’imize Hayırlı Olsun”

Yaklaşık 2 buçuk saat süren zirve sonunda ilk açıklamayı yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ‘’Saliha hanım rahatsızlığından ötürü toplantımıza katılamadı. Diğer belediye başkanı arkadaşlarımızla, belediyenin sorunları, Büyükşehir’in yapacakları konusunda il başkanımız ile bürokrat arkadaşlarımızla beraber bir çalışma yaptık, son derece de verimli geçti. Sorunları halledeceğiz. Hepimizin malum olduğu gibi yatırımlardan sonra asfaltların, parkelerin toparlanması ana konu. Ufak tefek konularla beraber halletmek üzere mutabık kaldık. İyi bir çalışma oldu, kentlerimize İzmir’imize hayırlı olsun…’’diye konuştu.

Şengül :” Anakara’daki Dosyalar İle Çalışmalarımız Devam Ediliyor”

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül konuşmasına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’na teşekkür ederek başladı. Şengül :” Belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Uzun süredir gündemdeydi, bugün bir araya gelebildik. İzmir için çok ılımlı, İzmir adına başlattığımız merkezi hükümet ile yerelde sorunların çözümleri ile ilgili bir olumlu bir hava vardı. Onun neticesinde bizim İzmir’deki mevcut 7 ilçe belediye başkanımızın bize aktardıkları sorunları vardı. Sayın büyükşehir belediye başkanımızla bugün bir araya geldik onları tek tek istişare ettik. Büyük bir çoğunluğu olumlu olarak sonuçlandı. Kendisi de takipçisi olacak Bizler daha önce Büyükşehir’in Ankara’da ki dosyaları ile ilgili zaten çalışmalarımız devam ediyor. Yarın da inşallah ulaştırma bakanımız ile saat 16.30 da randevumuz var. En son ulaştırma ile ilgili birkaç tane sorun vardı onları da görüşeceğiz. Herhalde seçime kadar İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde sorun bırakmayacağız.’’ şekilde konuştu.

Toplantıda, Aydın Şengül ve başkanlara İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Ali Kökoğuz eşlik ederken, AK Partili belediye başkanları ellerindeki dosyalarla Başkan Aziz Kocaoğlu’na sıkıntı ve talepleri hakkında sunum yaptı.Başkanları tek tek dinleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, büyükşehir belediyesinin bugüne değin yaptığı yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Toplantıya, İBB Genel Sekreteri Ahmet Buğra Gökçe, İmardan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Suphi Şahın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sırrı Aydoğan da katıldı.