Başkan Kocaoğlu, “Yoldan Geçen Adamdan…”

Tire merkez ve köylerini ziyaret İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, partisine aday gösterilecek isim için net konuştu.

Başkan Kocaoğlu, “Yoldan Geçen Adamdan…”
Yayınlama: 22.10.2018
A+
A-

Tire merkez ve köylerini ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, partisine aday gösterilecek isim için net konuştu: “Yoldan geçen adamdan , bilmem kimin akrabası , yakını, ‘aya gidiyordum İzmir’e düştüm; geldim, belediye başkanı oldum’ yok arkadaş! Bize namuslu , çalışkan, dürüst, hayal peşinde koşmayan, büyük projeler yapacağım diye belediyeyi batırmayacak birisi lazım. O kişiyi de inşallah el birliğiyle bulup seçilmesi için elimizden gelen desteği vereceğiz”

Yerel seçimlere 6 ay kala Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmama kararını açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Menderes ilçesi ile başladığı teşekkür turuna Selçuk’un ardından Tire ile devam ediyor.Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, vatandaşlar ve çocuklar tarafından davul, zurna ve çiçekler eşliğinde karşılanan başkan görev süresi içinde destek veren herkese teşekkür etti.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.