Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN KOCAOĞLU’NDAN MHP’YE ZİYARET

Bu haberin fotoğrafı yok

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, MHP İl Başkanlığını ziyaret ederek, göreve atanan Veysel Şahin’i tebrik etti. Şahin’in “Yerel seçimlere 146 gün kaldı” sözlerine, “Ben de gideceğim diye şafak sayıyorum” dedi ve yerel seçim sürecinin kimsenin birbirini kırmadan, her zaman olduğu gibi barış ve kardeşlik ortamında geçmesi temennisinde bulundu.

KOCAOĞLU : ” HEMŞEHRİLERİMİZ KİMİ TAKDİR EDERSE BAYRAĞI ONA DEVREDECEĞİZ “

Kocaoğlu’nun  ziyarette “Hayırlı, uğurlu olsun, başarılar diliyoruz. Allah muaffak etsin hem MHP’ye hem ülkemize yeni dönem hayırlı olsun. Başarılar diliyoruz. Önümüzde bir yerel seçim var” sözlerinin arasına giren MHP İl Başkanı Şahin, “Seçimlere 146 gün kaldı. Çalışmalarımıza başladık” dedi. Bu sözler üzerine Başkan Kocaoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Ben de  gideceğim diye şafak sayıyorum. Her seçim arefesinde belediyenin imkanlarını İzmir’in hepimizin seve seve kullanırız.  Her zaman olduğu gibi kardeşçe, 15 senedir seçimlerimiz hep iyi niyetle birbirimizi kırmadan üzmeden geçirdik. Kim kazandıysa tebrik ettik. Yine böyle bir seçim ortamının geçmesini bekliyoruz. Benim söyleyeceklerim bu kadar tekrar hayırlı olsun.”

MHP’li Şahin ise, bu sözlerin üzerine Başkan Kocaoğlu’na “Daha söyleyecekleri vardır diye bekliyoruz. Sizin tecrübeli oluşunuz uzun zamandır önderlik ettiniz daha vardır söylecekleriniz” ifadelerini kullandı.

Başkan Kocaoğlu Şahin’in sözleri üzerine şöyle devam etti : “Partinize herhangi birşey olsa bile siyasete katkıda bulunmak sağlıklı insanların seçilmesi için katkı koyacağız. Görev alma konusunda şartlar bunu getirdi. Nasibimizde bu varmış. Ailemle beraber karar veririm. Aday  olmamaya karar verdim. 15 yıllık süre hizmet için yeterli olduğunu yeni arkadaşların gelmesi gerektiğini düşündüm. Genelde ülkeyi ileri götürmek için çalışacağız. Bundan dolayı da şu anda 15 senenin sonunda bir arkadaşa İzmirli hemşehrilerimiz kimi takdir ederse, İzmirliler kime teveccüh gösterirse bayrağı ona devredeceğiz. Bahtın açık olsun, ayağın taşa değmesin diyeceğiz, evimize gideceğiz”

ŞAHİN: GÜZEL İZMİRİMİZE HİZMET ETMEK BİZİM DE AMACIMIZ

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Teşekkür ederiz. Memnun olduk. Hayırlı olur inşallah. Sizin tecrübeli olduğunuzu biliyoruz. Güzel İzmir’imize hizmet etmek bizim de amacımız, isteğimiz. Allah razı olsun, yolunuz açık olsun, yeni bir yola girdiniz” dedi.

İki siyasetçi sohbetine basına kapalı olarak devam etti.