Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Özakcan’dan kadınlara destek

KADIN HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ AYDIN ŞUBESİ’NİN DERNEĞE GELİR SAĞLAMAK AMACIYLA DÜZENLEDİĞİ KERMESE EFELER BELEDİYE BAŞKANI M. MESUT ÖZAKCAN KATILARAK DESTEK VERDİ.

KADIN HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Kadın Haklarını Koruma Derneği Aydın Şubesi’nin derneğe gelir sağlamak amacıyla düzenlediği kermese katılarak destek verdi.

Kadın Haklarını Koruma Derneği Aydın Şubesi, derneğe gelir sağlamak amacıyla Sevgi Yolu’nda keşkek kermesi düzenlendi. Düzenlenen kermese Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan katılarak maddi manevi destek verdi. Başkan Özakcan, etkinlikte bulunan dernek yöneticileri ve üyeleri ile sohbet etti.

Dernek Başkanı Habibe Gürer ve yönetim kurulu üyelerinin her zaman kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettikleri Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz kadınlarımız baş tacımızdır. Kadınlarımız, eğitimden sağlığa, yasama, yürütme ve yargıdan iş dünyasına, siyasetten ekonomiye kadar hayatın her alanında başarıyla görev almışlar ve almaya da devam etmelidirler. Bu nedenle Kadın Hakları Koruma Derneği’ne çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.