Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Sarıhan YKS’ye Girecek Gençlere Başarılar Diledi

Türkiye Değişim Partisi Denizli İl Başkanı Orçun Sarıhan hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde açıklama yaparak sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Türkiye Değişim Partisi Denizli

Türkiye Değişim Partisi Denizli İl Başkanı Orçun Sarıhan, 18 ve 19 Haziran tarihlerinde yapılacak YKS’ye girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Hafta sonu; geleceğimizi emanet ettiğimiz gençleri önemli bir sınavın beklediğini ifade eden Başkan Sarıhan; “Siyaset yalnızca bugünü değil, yarını güzelleştirmek için yapılan çalışmalardır. Biz de bu nedenle yarınlarımızı güzelleştirecek gençlerimize yönümüzü çeviriyoruz. Onların ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda ülkemizin emin adımlarla yarınlara ilerleyeceğine inanıyoruz. Onların en önemli anlarından biri olan YKS öncesinde de yanlarında olduğumuzu ifade etmek isterim” şeklinde konuştu.

“Heyecanınızı Yürekten Paylaşıyorum”

Sınava girecek gençlerin heyecanlarını yürekten paylaştığını ifade eden Başkan Orçun Sarıhan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sizler bizim yalnızca hafta sonu için değil, bir ömür boyu umudumuzsunuz. Hepinizi şimdiden tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Unutmayın ki hafta sonu girecek olduğunuz sınav hayatınızın en önemli başarı göstergesi olmayacak! Asıl önemli olan sınavda kazandığınız puanlar değil, insana ve ülkemizin daha çok yükselmesi için verdiğiniz emekler olacaktır. Geleceğimizin mimarı olan siz gençlerimizin Atatürk’ün gösterdiği bilim ve fenin ışığında “önce insan” diyerek yaşamalarını diliyorum. Bu düşüncelerle; sınava hazırlanan tüm öğrencilerimizin ve her zaman destekleriyle çocuklarının yanında olan velilerimizin heyecanını paylaşıyor, tüm gençlerimize yürekten başarılar diliyorum.”