Başkan Şirin genç dansçıyı tebrik etti

TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANI TURGAY ŞİRİN, TÜRKİYE DANS FEDERASYONU TARAFINDAN İZMİR’DE DÜZENLENEN SPORTİF DANSLAR SALSA YARIŞMASINDA GENÇLER C KLASMANINDA TÜRKİYE 2.Sİ DİDESU YILMAZ‘I TEBRİK EDEREK BİR PLAKET TAKDİM ETTİ.

Başkan Şirin genç dansçıyı tebrik etti
Yayınlama: 29.11.2018
A+
A-

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Türkiye Dans Federasyonu tarafından İzmir’de düzenlenen sportif danslar Salsa yarışmasında gençler C klasmanında Türkiye 2.si Didesu Yılmaz‘ı tebrik ederek bir plaket takdim etti.

Türkiye Dans Federasyonu tarafından 1. etabı İzmir’de düzenlenen kulüplerarası sportif dallar Salsa yarışmasında gençler C klasmanında Türkiye 2.’si olan Didesu Yılmaz’ı Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin makamında konuk ederek tebrik etti. Turgutlu Lisesi öğrencisi olan 14 yaşındaki genç Didesu Yılmaz’a plaket takdim eden Başkan Şirin, “Didesu kardeşimizin elde ettiği başarıdan dolayı çok mutlu olduk, gururlandık. Gençler kategoresinde Türkiye 2.’si olması büyük bir başarı. Turgutlu’muzu en iyi şekilde temsil ettiği için kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz. Bizler Turgutlu Belediyesi olarak Didesu’nun her zaman yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz. Bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Didesu Yılmaz da Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.