Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Şirin Uygunel’in yüzünü güldürdü

TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANI TURGAY ŞİRİN, TURGUTLU’NUN SEVİLEN SİMALARINDAN BİRİ OLAN MEHMET UYGUNEL’İN TALEBİNİ YERİNE GETİREREK KENDİSİNE TEKERLİKLE SANDALYE HEDİYE ETTİ. GEÇİRDİĞİ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI YÜRÜMEKTE SORUN YAŞAYAN MEHMET UYGUNEL’E SANDALYESİNİ TESLİM EDEN BAŞKAN ŞİRİN, “MEHMET AĞABEYİMİZ KASABAMIZA MAL OLMUŞ SEVİLEN BİRİ. ONU MUTLU OLDUYSA BİZLERDE MUTLU OLDUK” DEDİ.

Bu haberin fotoğrafı yok

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu’nun sevilen simalarından biri olan Mehmet Uygunel’in talebini yerine getirerek kendisine tekerlikle sandalye hediye etti. Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı yürümekte sorun yaşayan Mehmet Uygunel’e sandalyesini teslim eden Başkan Şirin, “Mehmet ağabeyimiz Kasabamıza mal olmuş sevilen biri. Onu mutlu olduysa bizlerde mutlu olduk” dedi.

Sosyal sorumluluk çalışmalarıyla Turgutlulu vatandaşların taleplerini yerine getiren Turgutlu Belediyesi, son olarak verdiği tekerlekli sandalye desteği ile 65 yaşındaki Turgutlu’nun sevilen simalarından olan Mehmet Uygunel’in yüzünü güldürdü. Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı yürümekte zorluk çeken, ailesi ile birlikte yaşayan Mehmet Uygunel’in evini ziyaret eden Başkan Şirin, Uygunel’e sandalyesini teslim etti. Başkan Şirin’e ziyaretinde Sosyal İşler Müdürü Metin Akgül eşlik etti.

Mehmet Uygunel’i kendisinin de çok sevdiğini belirten Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Mehmet ağabeyimizi kasabamıza mal olmuş her kesimden vatandaşlarımızca çok sevilen bir isim. Kendisinin rahatsızlandığını yürümekte zorluk çektiğini duyunca üzüldük.Turgutlu Belediyesi olarak kendisine bundan sonraki yaşamını kolaylaştıracak olan tekerlekli sandalye hediye edelim dedik. Kendisinin her zaman yanındayız, kendisini tüm Turgutlu olarak çok seviyoruz. Tekerlekli sandalyeyi Allah yi günlerde kullanmak nasip etsin” dedi.

Mehmet Uygunel’in ablası Zeynep Kütüklü de Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür ederek, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Ağabeyimi artık daha rahat bir şekilde gezdirme imkanı bulacağız. Kendisi gezmeye seven biri. İnşallah kendisi bundan sonra daha rahat edecek.” şeklinde konuştu.