Başkan Soyer’den yeni yılın ilk ziyareti CHP İl Başkanlığı’na

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanlığı’nı Alsancak’taki yeni açılan il binasında ziyaret etti. İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Soyer, yeni binanın hayırlı uğurlu olmasını diledi ve yeni yılda daha da yüksek başarılara imza atılması temennisinde bulundu.

Başkan Soyer’den yeni yılın ilk ziyareti CHP İl Başkanlığı’na

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i ziyaret ederek yeni binalarının hayırlı olmasını diledi. Başkanı Soyer’e İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu da eşlik etti. Başkan Tunç Soyer hizmete alınan binayı çok beğendiğini söyledi. İl Başkanı Yücel ise Başkan Soyer’e binayı gezdirerek bilgi verdi.

“CHP İzmir İl Örgütü’ne yakışır bir bina oldu”

Buluşmada konuşan Başkan Soyer, “CHP İzmir İl Örgütü’ne yakışır bir bina oldu. Bol kalabalıklar olsun. Hepinizi çok tebrik etmek, emek veren herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Hep beraber inşallah daha da yüksek başarılara imza atacağız. Yeni yılın iş birliğimizin daha da çok güçlendiği bir yıl olmasını diliyorum” dedi.  

“Sizleri hem takdir ediyoruz hem destekliyoruz”

CHP İzmir İl Başkanı Yücel ise yeni binanın kendilerine heyecan ve motivasyon getirdiğini ifade ederek, “Bir seçim sürecine girdik. O yüzden tüm örgütlerimizle, yerel yönetimlerimizle birlikte partimizi seçimlere hazırlamak için gayret ediyoruz. Her türlü engelleme, kısıtlamalara rağmen bu zor dönemde fedakarca görev yapan belediye başkanlarımızı takdir ediyor ve destekliyoruz. İnanıyorum ki bu seçim Türkiye’nin kaderini değiştirecek ve değişimin önünü açacak. Daha huzurlu bir Türkiye’de seçimden sonra birlikte yaşayacağız” dedi.

Yayınlama: 03.01.2022
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.