Başkan Soyer ve Batur Gıda Çarşısı’nı süpürdü!

İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gıda çarşısı’ndaki ‘Çiçek gibi bir İzmir’ projesine katıldı ve temizlik çalışmalarına yardım etti.

Başkan Soyer ve Batur Gıda Çarşısı’nı süpürdü!
Yayınlama: 05.10.2019
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçede başlatılan ‘Çiçek gibi bir İzmir’ projesi bu kez Gıda Çarşısı’nı temizledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, temizlik çalışmalarına katıldı.

‘İzmir’e toz kondurmuyoruz’

‘Çiçek gibi bir İzmir’ projesi kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “İzmir’e toz kondurmuyoruz” sloganı ile kentin 11 ilçesinde başlattığı temizlik seferberliği devam ediyor. Her hafta cumartesi günü farklı bir mahallede devam eden mıntıka temizliğine, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesi temizlik ekipleriyle gönüllü vatandaşlar katılıyor. Geçtiğimiz hafta Karabağlar’ın üç mahallesinde temizlik çalışmalarına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bu kez Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile birlikte Gıda Çarşısı’ndaydı.

İki başkan el ele verdi çöp topladı

İzmir Gıda Çarşısı’nda erken saatlerde buluşan iki belediye başkanı, ellerine aldıkları faraş ve süpürge ile önce yerleri süpürdü sonra çöp topladı. Mahalle Muhtarların ve vatandaşların da katıldığı temizlik çalışmalarına İzmir Büyükşehir ve Konak belediyelerinin temizlik ekipleri de destek verdi. Başkan Soyer, Gıda Çarşısı’nın orta refüjünde İzmir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği dikim çalışmalarını da izledi. Refüje zeytin çalısı, süs elması ve zeytin ağacı dikildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.