Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan sözünü tuttu, Denizlispor ligde kaldı

Sezona transfer yasağı ve ekonomik sıkıntılarla başlayan Denizlispor ligde kaldı. Sezon başında Denizlispor Başkanlığına seçilen ve transfer yasağını kaldırmasının ardından takımı ligde tutma sözü veren Mehmet Uz, sözünü yerine getirdi. Başkan Uz, Ümraniyespor ile 0-0 berabere kaldıkları ve ligde kalmayı garantiledikleri maçın ardından,”Ligin başında da söyledim, bugünde söylüyorum. Denizlispor layık olduğu yer burası değil. Biz bu işin başına geldiğimizde herkese ‘Bu takım ligde kalacak, kimsenin endişesi olmasın’ dedik. Bunu başaran futbolcu kardeşlerimin alınlarından öpüyorum. Ayrıca Mesut Bakkal hocama çok teşekkür ediyorum. ” dedi.

Sezona transfer yasağı ve

Altaş Denizlispor, şampiyon Ümraniyespor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak, sezonun bitimine 1 hafta kala ligde kalmayı garantiledi. Son hafta öncesinde yeşil siyahlılar puanını 46’ya çıkararak düşme hattıyla arasında 5 puanlık fark açtı. Balıkesirspor’un ardından lige veda eden takımlar ise Menemenspor, Bursaspor ve Kocaelispor oldu.

“BU TAKIM LİGDE KALACAK DEMİŞTİK”

Sezona transfer yasağı ve ekonomik sıkıntılarla başlayan Denizlispor’da Başkan Mehmet Uz takımı kurmasının ardından ligde kalma sözü vermişti. Yeşil siyahlılarda sezon sonu hedefe ulaşmanın sevinci yaşanırken Ümraniyespor maçının ardından Egeyön Haber’e açıklamalarda bulunan Mehmet Uz; “Ligin başında da söyledim, bugünde söylüyorum. Denizlispor layık olduğu yer burası değil. Biz bu işin başına geldiğimizde herkese ‘Bu takım ligde kalacak, kimsenin endişesi olmasın’ dedik. Bunu başaran futbolcu kardeşlerimin alınlarından öpüyorum. Ayrıca Mesut Bakkal hocama çok teşekkür ediyorum. Bu sevincimiz tüm Denizlimize armağan olsun. Önümüzdeki senelerde inşallah daha iyi sonuçlarla Süper Lig’e adım adım gideceğiz.”dedi.

UZ VE BAKKAL GÖREVE DEVAM EDECEK Mİ?

Başkan Uz, ‘Yeni sezonda siz ve Mesut Bakkal göreve devam edecek misiniz’ sorusuna ise;”Bunun için çok erken. Şimdi sevincimizi paylaşıyoruz. İlerleyen günlerde her şey netleşir” diye cevap verdi.