Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Subaşıoğlu’ndan Kadın Meclis Üyelerine Jest

Bu haberin fotoğrafı yok

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kadın meclis üyelerine broş hediye etti. Başkan Subaşıoğlu, “Hayatımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen, bizleri yetiştiren, bizi, biz yapma yolunda yüreklerini karşılık beklemeden ortaya koyan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Merkezefendi Belediye Meclisi, Mart ayının son oturumunu gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen son oturumda Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediye Meclisi’nin kadın meclis üyelerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Türk kadınının, tarih boyunca istiklal ve istikbal mücadelelerinde daima en ön safta yer aldığını hatırlattı.

Kadınların ailenin ve toplumun en önemli yapı taşı olduğunun altını çizen Başkan Subaşıoğlu, “Hayatımızda büyük bir saygınlığa sahip olan kadınlara, bu özel günlerinde onların çok değerli olduklarını hissettirmeliyiz. Kadına yönelik şiddetin ortadan kalkması için daha fazla çaba göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle hayatımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen, bizleri yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerini karşılık beklemeden ortaya koyan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun konuşmasının ardından hediye takdimine geçildi. Başkan Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediye Meclisi’nin Mart ayı toplantısına katılan kadın üyeler Şükran Atmaz, Selma Yıldız, Nuran Sözgen, Nurten Karakış, Nigar Hüyük, Ayşe Hazer, Fatma Atsay ve Ebru Leman Kalkan’a broş hediye etti.