Başkan Üstek ve Atilla, Özköylü’nün İddialarına Cevap Verdi

Başkan Üstek ve Atilla, Özköylü’nün İddialarına Cevap Verdi

Denizlispor yönetimi bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında teknik direktör Osman Özköylü ile yolların resmen ayrıldığını açıkladı. Toplantıda Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla yaşanan süreç ve Osman Özköylü’nün iddialarına cevap verdi.

Denizlispor yönetiminin bugün Haluk Ulusoy tesislerinde gerçekleştirdiği basın tolantısında Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek,Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat açıklamalarda bulundu.

ALİ FIRAT’IN AYRILIK SÜRECİ VE YENİ HOCA ARAYIŞLARI HAKKINDAKİ AÇIKLAMASI İÇİN TIKLA!

ATİLLA İDDİALARA CEVAP VERDİ

Toplantıda Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat’ın açıklamalarının ardından söz alan Başkan Yardımcısı Taner Atilla, ayrılık sürecinde yaşanan olayları, Ümraniyespor maçının ardından Osman Özköylü’nün basın toplantısındaki iddialarına cevap verdi. Osman Özköylü’nün yaşanan süreçteki açıklamalarını kınadığını belirterek sözlerine başlayan Atilla, Özköylü’nün iddilarına cevap verdi. İlk olarak futbolcuların antrenmana çıkmaması konusunda konuşan Atilla;”Bu süreçte hoca kendisinin oyunculara antrenmana çıkması yönünde ısrar ettiğini belirtti. Takımın başı teknik direktördür. Demek ki sözünü geçirememiş. Saygınlığını kabul ettirmiş bir hoca olsaydı takım onu dinlerdi. Başka bir açıdan bakarsak birgün önceki açıklamalarında oyuncular güç alarak bu tavrı sergilediler. Ayrıca hoca şeffaf medya vurgusu yaptı. Ben hiç kimseye hocanın bizden alacağı yok demedim. Hocanın toplam sözleşmesi 1 Milyon TL idi. 175 bin TL ödeme yapmıştık. Primlerin tamamı ödendi. Neredeyse alacağının üçte birini alan hoca 8’nci haftada böyle açıklamalarda bulunuyor. Her takımda sıkıntılar yaşanıyor. Diğer takımlar lisans çıkaramıyor. Hiçbir hoca böyle açıklamalar yapmıyor.”dedi.

”BİZİM HATAMIZ ‘KARGA MI BESLİYORUZ’ AÇIKLAMASININ ARDINDAN GÖNDERMEMEK”

Osman Özköylü’nün ‘paralı askerler’ istifaya çağırdı söylemine cevap veren Atilla;” İstanbul’a giden taraftar grubu ‘Kapalı Tayfa’. En saygın taraftar gruplarından biridir. Bizden bu sene otobüs bile istemeyeceklerini ve A alt tribününü tamamen kapatan kulübe 75 bin TL gelir hediye eden gruptur. Bu insanlar ‘paralı asker’ değildir. Ben burada bütün şehirden özür diliyorum. Bizim hatamız ‘evde karga mı besliyoruz’ açıklamasının ardından hocayı göndermeliydik. Açıklıyorum Ümraniyespor maçından sonra yenseydi de yenilseydi de gönderecektik. Ümraniyespor maçından sonra yaptığı açıklamanın ardından aradık ve kulüp bulmasını istedik. Tesiste tekme olayıda gerçeği yansıtmıyor.”dedi.

ÜSTEK 2 AY PARA ÖDENMEDİĞİ İDDİASINA CEVAP VERDİ:”BİZ ÖDEMELERDE 1 AY GERİDEN GELİYORUZ”

Taner Atilla’nın açıklamalarının ardından söz alan Başkan Üstek;”Hocanın bu süreçte yaptığı açıklamalar son derece yanlıştı. Bu kulübe bu sene kim imza attıysa, imza attıkları gün paralarını aldılar.Hoca iki ay boyunca tek kuruş almadığını söyledi. Biz sadece Ağustos ayındaki ödemeleri yapamadık sadece 1 aylık gecikmemiz var. Biz yeni yönetim kurulu ile gelmişiz önümüzdeki hafta ödemeye yapacağımızı söyledik ama talihsiz açıklamalarda bulundu. Yarın futbolcularımıza da 1.5 milyon TL tutarında ödeme yapacağız”dedi.

Yayınlama: 09.10.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.