Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Varlıker Mahalle Toplantılarında Hız Kesmiyor

Bu haberin fotoğrafı yok

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker Şubat ayının ilk haftasından itibaren Merkezefendi sınırları içindeki mahallelerde partililer ile bir araya gelmeye başladı.Toplantının yapılacağı mahalledeki tüm üyelere, sms göndererek duyuruyu yapılıyor.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı gerçekleştirdiği toplatılarla üyeleriyle buluşmaya devam ediyor. İlçe binasına yakın olan mahalleri ilçe binasında ağırlıyor, diğer mahallerdeki toplantılar ise kahvehanelerde yapılıyor. Mahallelerde bir araya gelmesinin ana sebebini, 2018-2019 mahalle çalışma grubunun (yani mahalle sorumlularının belirlenmesi) ve Sandık Kurulu asil/yedek üyelerinin oluşturulması olduğunu dile getiren Başkan Varlıker, her mahallede gündemli olarak toplandıklarını ve gündemlerinin 5 maddeden oluştuğunu belirtti.

CHP Merkezfendi İlçe Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği toplantılardaki gündemi oluşturan 5 maddesi şu şekilde;

–  Mahalle çalışma gruplarının oluşturulması.

–  Sandik kurulu görevlilerinin belirlenmesi.

–  Göreve geldiğimiz günden bugüne tüm çalışmalarımızın detaylı sunumu.

–  Bugünden sonra gerçekleştireceğimiz yeni çalışmalar ve projeler

– Dilek ve temenniler (Dert, dert yerinde, dertlilerle dinlenir.)

”En son yapılanı, en başta yapıyoruz”

Bu toplantılarda en dikkati çeken çalışmanın,en önce yapılacak seçime, bir seneden fazla varken sandık görevlilerinin şimdiden belirlenmesi olarak belirtildi. 16 Nisan Referandumu için görev alan sandık görevlilerinin tekrar ataması yapılıyor, ilave olarak mahallelerdeki üyelerden görev almak isteyen yeni isimleri tek tek alınıyor.

Konu ile ilgili konuşan Başkan Varlıker;”Çünkü hepimiz biliyoruz ki önümüzdeki seçimlerde referanduma göre çok daha fazla sandık kurulacak. Hem cumhurbaşkanı, hem milletvekili, hem de mahalli idareler seçimlerini yaşayacağız. Bu seçimlerde sandıklara sahip çıkılması İlçe Başkanlığımızın en büyük önceliğidir. Bu amaçla mevcut sandık görevlilerimizin sayısını %30 arttırmış bulunuyoruz. Geçmiş yıllarda seçimlere son bir-iki ay kala, sandık görevlileri belirlenirken, örgütlerin enerjisi sokak sokak sandık görevlisi belirlemek için harcanırken bizler bugünden tüm isimleri belirliyoruz. Yani en son yapılanı, en başta yapıyoruz.Belirlenen isimleri, partimizin çok profesyonelce işletilen INTRANET isimli web sisteminde “Sandık Görevlisi Havuzu” altbaşlığına kayıt ediyoruz. Sandık kurulu üyelerinin şimdiden belirlenmesi ve önümüzdeki günlerde bu kişilerin eğitimlerinin tamamlanması  Merkezefendi İlçe Örgütümüzün seçimlere hazır olması için büyük önem taşımaktadır.”dedi.