Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BASKAN VELİ KASAP ve DENİZLİLİLER DERNEĞİ’NDEN COREWOODA ZİYARET…

Bu haberin fotoğrafı yok

İzmir Denizli’ler Derneği başkan Veli Kasap öncülüğünde büyük bir  hızla devam ediyor, hemşehrilerini yalnız bırakmıyor. Denek Başkanı Veli Kasap ve  dernek üyeleri Ergül Dülger, Ali Aykut , Osman Buldanlı, Alp Dülger, Hürriyet Erbayat ve gazeteci Ahmet Deda ;  Denizli’li hemşehrileri iş insanı Corewood, Group Kortürk Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Şentürk’ü firmasında ziyaret etti, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

45 sene önce kurulmuş olup, orman ürünleri sektöründe her geçen gün, yeni teknolojiler, yeni stiller, ve yeni malzemeleri kullanarak faaliyet gösteren Corewood, Group Kortürk Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Şentürk şunları kaydetti : ” Elli seneye yakın kereste üzerine çalışıyorum. Aynı zamanda inşaat mühendisiyim ama en sevdiğim şey ağaç. Çocuklarımla birlikte bu işi sadece İzmir için değil İstanbul ve Avrupa’yada iharaç yapıyoruz. Ağacın sıcaklığı hiçbir şeyde yok. Bizler ağacı topluma beğendirmeye, sevdirmeye çalışıyoruz.” dedi.

Denizli’lerin çalışmaya devam etmesini dileyen ve ziyaretleri için teşekkür eden Bülent  Şentürk ayrıca İzmir Denizli’ler Derneği’nin düzenleyeceği kahvaltı programına ailesi ve ekibiyle katılacağını ifade etti.

Geleneksel hale getirdikleri ve bu yıl 4 Kasım tarihinde düzenleyecekleri, İzmir’li dostları ve Denizlili hemşehrileri bir araya getirecekleri kahvaltı programı için çalışmasını devam ettiklerini ifade eden Dernek Başkanı Veli Kasap şunları söyledi : ” Biz İzmir’de denizlerin radarıyız.  Ne,  bürokrat iş adamı olursa ziyaret ediyoruz. Hemşehrilerimizi derneğimize kazandırmak için pres yapıyoruz. Bu kapsamda Corewood Şirketler sahibi Bülent Şentürk’ü ziyaret etik. Sağolsun Bülent abimizde bizi kırmadı. Nazik davetimizi kırmadı. 4 Kasım tarihinde ekibiyle birlikte geleceğinin sözünü verdi. Bizler böyle bürokratlarımızla , iş insanlarımızla gurur duyuyoruz.”