Başkan Zolan, AK Parti Sarayköy İlçe Teşkilatı’nı Ziyaret Etti

Başkan Zolan, AK Parti Sarayköy İlçe Teşkilatı’nı Ziyaret Etti
Yayınlama: 08.02.2018
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Sarayköy İlçe Teşkilatı’na iade-i ziyarette bulundu. Sarayköy’ün her zaman en güzeli ve iyisini istediğini belirten Başkan Osman Zolan,  “Milletin bize duyduğu emaneti ve güveni hakkıyla yerine getirmek için koşuyoruz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını yapan AK Parti Sarayköy İlçe Teşkilatı’na iade-i ziyarette bulundu. Başkan Zolan’a Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve beraberindekiler eşlik etti. AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Volkan Gezen, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti. Göreve gelir gelmez, yoğun bir tempoda çalışmaya başladıklarına dikkati çeken Gezen, “Denizli Büyükşehir Belediyemizin ve ilçe belediyemizin çalışmalarını tek tek vatandaşlarımıza anlatmakla yükümlüyüz. Sarayköy ilçemizin ve Denizlimizin geleceği için el ele çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“Sözler birer birer yerine geliyor”

 Başkan Osman Zolan ise, Gezen ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileğinde bulunarak, ilçede hayata geçirdikleri projeleri anlattı. Başkan Osman Zolan, “Sarayköy her şeyin en iyisini ve en güzelini ister. 4 yıl önce vermiş olduğumuz sözler birer bire yerine geliyor. Biz ‘söz verdik mi ne pahasına olursa olsun o sözü yerine getirme gayreti içinde oluruz, o sözler yerine gelecek’ demiştik. Mahalleye dönüşen yerleşim alanlarımızda pek çok sıkıntı vardı, onlar tamamlandı. Vatandaşlarımızın istekleri yerine geldi. Halı sahalar yapıldı, kilit parke taşları döşendi, su sıkıntısı olan yerlerin sorunları çözüldü. Pek çok yeri sıcak asfaltla tanıştırdık. Parklarımız çok güzel oldu” dedi

“Altyapı olmadan üstüne ne yaparsan yap yakışmaz”

 Sarayköy ilçe merkezinde, altyapı çalışmalarının başlamasının zorunluluk olduğuna değinen Başkan Osman Zolan, “Altyapı olmadan üstüne ne yaparsan yap yakışmaz, göz boyanır, geçici güzellik olur. O yüzden asıl ihtiyacın öncelikle altyapı olduğuna karar verdik. Maddi anlamda da ağır bir yatırım. Yapım aşamasında da sıkıntılı bir süreç olmasına rağmen altyapı, yapılması gereken bir hizmetti ve belli aşamaya geldik” diye konuştu. Sarayköy Otogarı’nı ilçeye kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Zolan, “Göreve gelince ilçelerde ilk otogarı Sarayköy’e yaptık. İtfaiye binası, parklar, sıcak asfalt, kilit parke taşları gibi pek çok hizmeti yerine getirdik. Milletin bize duyduğu emaneti ve güveni hakkıyla yerine getirmek için koşuyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.