Başkan Zolan’dan aylar sonra gelen ‘Yeni stat’ açıklaması!

Denizli büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 2019 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Başkan Zolan stadyumla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Zolan’dan aylar sonra gelen ‘Yeni stat’ açıklaması!
Yayınlama: 06.02.2020
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2019 Değerlendirme toplantısı için gazetecilerle bir araya geldi. Başkan Zolan 2019 yılında Denizli için yapılan hizmetleri ve yıl içerisinde yapılacak olan hizmetleri aktardığı toplantıda söz verdiği stadyum için de açıklamalarda bulundu.

‘YERİ AYARLAMIŞTIK, AYARLADIĞIMIZ YERDE TARİHİ ESER KALINTILARI BULUNDU’

Başkan Zolan “2019’un en büyük olaylarından biri Denizlisporumuzun Süper Lig’e çıkmasıdır. 9 yıllık hasreti bitirerek Denizlisporumuz bizleri gururlandırdı. Seçimlerden önce söz verdiğimiz yeni stadyum için bizlerde 2019 yılı içerisinde çalışmalar yaptık. Yeni stadyumun inşası için projeyi bitirip, yerini ayarlamıştık ancak ayarladığımız yerde tarihi eser kalıntıları bulundu” dedi.

‘STADYUM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR’

Zolan açıklamasının devamında “Süper Lig’e çıkan Denizlisporumuz için şu anki stadyumu yeniledik. Ancak bu yeni stadyum yapılmayacağı anlamına gelmiyor. Yine stadyum çalışmalarımız devam ediyor. Denizlispor ve Denizlili kardeşlerimiz için stat yapacağız.” Dedi.

YENİ STAT ŞEHİR MERKEZİ’NE YAKIN BİR YERE YAPILACAK

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Denizlili vatandaşların stadyum için aynı yerinde yapılmasını istediğini ancak yeni stadyumun yapılması 1-1.5 yıl sürecek ancak, Denizlispor’un evinde yapacağı maçlar için böyle bir durum söz konusu değil. O yüzden yine şehir merkezimize yakın bir yerde, yeni stadyumu inşa edeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.