Başkan Zolan’dan DGC’ye Ziyaret

Başkan Zolan’dan DGC’ye Ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın bugün gerçekleştirdiği ziyarete başta DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı olmak üzere, basın mensupları katıldı. Ziyarette DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan birer konuşma gerçekleştirdi.

”Kristal Horoz Ödül Töreni”

Osman Nuri Boyacı konuşmasında;”Biz gazeteciler için bu önemli günde, Denizli’deki kurumların, başkanlarımızın bizlere değer vererek, ziyaret etmeleri bizleri mutlu etti. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanımızda bizleri ziyaret etti kendisine teşekkür ediyorum. Bugün birçok kez 10 Ocak’ın tarihi hakkında bilgi vermiştim. 1961 yılında basın çalışanlarının haklarını düzenleyen basın iş kanunun yürürlüğe girmesiyle, öenmli bir gün haline geldi. Bugün 57. yılını kutluyoruz. Bugün teknolojik gelişmeler bizim işimize yaramasından ziyade bize yükte getiriyor. Buradan bir müjde vermek istiyorum, ilkini 2009 yılında gerçekleştirdiğimiz Kristal Horoz basın ödülleri töreninin gerçekleştirileceğini duyurmak istiyorum”dedi.

”Bu iş gönülden olmazsa mesleğinizi sevmezseniz”

Başkan Zolan ise;”Bende başta başkanımız olma üzere tüm çalışan gazetecilerin günün kutluyorum. Tabi 7 gün 24 saat zaman tanımadan, çağımızda teknolojinin en üst seviyeye vardığı zamanda sizler çalışıyorsunuz. Çalışma şartlarınız, olumsuz ortamlarda gerçekleşiyor. Bu iş gönülden olmazsa mesleğinizi sevmezseniz, yapılması çok zor olan bir iş. Hiç bir meslek 24 saat esaslı, tempolu ve her an her şey olacak gibi hazır ve nazır olacak şekilde olmanız gereken bir meslek gazetecilik. Ben size kolaylıklar diliyorum, umarım kazasız belasız mesleğinizi icra edersiniz”dedi.

Yayınlama: 10.01.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.