Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Zolan’dan Halk Plajı Müjdesi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan ‘Denizli için 258 vizyon proje’ adı verilen proje tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Osman Zolan halk plajı olan su sporları kompleksini Denizli’ye kazandıracaklarını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı



EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde bugün gerçekleştirilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan eşi Berrin Zolan ev sahipliğindeki tanıtım toplantısına AK Parti Milletvekili ve Grup Başkanvekili Cahit Özkan, AK Parti Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız, Nilgün Ök, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, MHP İl Başkanvekili Ziya Gökalp, BBP İl Başkanı İlhami Çiçek, AK Parti ve MHP ilçe başkanları, Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayları, DTO Başkanı Uğur Erdoğan, DTB Başkanı İbrahim Tefenlili katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Necip Filiz yaptı. Filiz konuşmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Perşembe günü Denizli mitinginde yaptığı açılış konuşmasını hatırlattı. Erdoğan’ın doğum gününü kutlayan Filiz, Zeybekci dönemi ile Zolan döneminde Denizli’de gerçekleştirilen projelerden bahsetti.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz’in ardından BBP Denizli İl Başkanı İlhami Çiçek Cumhur ittifakına kayıtsız şartsız destek verdiklerini ifade etti. Çiçek’in ardından söz alan Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP’nin Denizli İl Başkanvekili Ziya Gökalp,”15 Temmuz’da kurulan bu milli mutabakat milli bir şuura dönüşmüştür” ifadesini kullandı. Toplantıda AK Parti Denizli Milletvekilleri Nilgün Ök, Ahmet Yıldız ,Şahin Tin ve AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan söz alarak 31 Mart yerel seçimlerinin öneminden ve Cumhur İttifakı’nın zaferi ile tamamlanması gerektiğini buna inandıklarını dile getirdiler.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan yeni dönemde Denizli için hazırladığı projeleri katılımcılara anlattı. Projelerden en öne çıkanı ise Halk plajı projesi oldu.

HALK PLAJI VE SU SPORLARI KOMPLEKSİ

Başkan Zolan,”Biliyorsunuz Denizlimizin adında deniz var kendisinde yok. Dedik ki hiç olmazsa Denizli’de geniş bir kumsalımız, su spor alanları, kır düğün salonları olsun istedik. Haftasonu herkes denize gidemiyor. Bizde Denizlimizin eksik olan kısmını tespit ettik ve tamamlamak istedik. Çocuklarımız kumsalda kumda oynasın, balık tutulsun, su sporları yapılsın istedik.”dedi.