Bayındır Belediyesi 87. İzmir Enternasyonel Fuarı’nda

Bayındır Belediyesi 87. İzmir Enternasyonel Fuarı’nda
Yayınlama: 08.09.2018
A+
A-

Türkiye’nin en önemli organizasyonlarından biri olan 87’nci İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yerini alan Çiçeğin Başkenti olarak tanınan Bayındır Belediyesi kurduğu  standı ve çiçekleriyle vatandaşların beğenisini kazandı.

 

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli de standa gelerek vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirirken Egeyön Haber’e açıklamalarda bulundu.

Amacımız Bayındır’ın Herşeyini Tanıtmak

87. İEF’ındaki standın kurma amaçlarının Bayındır’ı tanıtmak olduğunu ifade eden Bayındır  Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli: ” Bayındır Belediyesi olarak ilk defa bu çeşit fuara geçen yıl katıldık. Geçen sene bazı eksikliklerimiz vardı. İlk defa katılmış olmanın vermiş olduğu heyecanla yapmış olduğumuz hataları vardı. Bu sene bu hatalarımızı ders alıp daha düzgün ve daha değişik kurmaya çalıştık. Amacımız Bayındır’ın her şeyini tanıtmak. Çiçeğini, yağını, balını, sütünü akla gelebilecek her şeyini tanıtmak.” dedi.

Her Eve Bayındır Çiçeği

“Bayındır çiçeğin başkenti olarak biliniyor” diyen Başkan Dr. Sesli ” Türkiye’nin çok değişik yerlerine çok değişik çiçek çeşitleri gönderiyoruz. Yurtdışına Bayındır’dan her hafta 3 – 4 tır çıkış yapmakta. Bayındır’ın çiçeğinin değişik ülkelere taşımakta. 2014’te Belediye Başkanı olduğum günden beri düşüncem Bayındır çiçeğinin Türkiye’nin her şehrine her evine girmesini sağlamak. Bunun içinde ne olursa olsun tanıtım olamalı. Mutlaka güzellikleri göstermek şart. Reklam satışın yarısıdır diye bir söz vardır. Reklam olmadan tanıtım olmadan satış yapılmıyor.” açıklamasında bulundu.

Küçüklüğümüzün Fuarı

Başkan Dr. Ufuk Sesli son olarak 87. İEF ile ilgili olarak şunları söyledi :” 87. kutluyoruz, küçüklüğümüzün fuarı. Küçükken annelerimize , babalarımıza ısrar edip illa fuara gideceğiz diyerek başlarını ağrıttığımız alanlardan birisi. Bugün biz bu fuarın parçası olduk. Bundan sonra daha değişik standlarda daha değişik görüntülerle Bayındır ve Bayındır’ın herşeyini tanıtmaya devam edeceğiz.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.