Bayındır’da 23 Nisan Coşkusuyla Kutlanacak

Bayındır’da 23 Nisan Coşkusuyla Kutlanacak

Bayındır Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı eğlenceli yarışmalar, ödüllü oyunlar, oyun parkurları’nın yanı sıra müzik ve eğlence ile çocuklara dolu dolu anlar yaşatacak.

 

23 Nisan Pazartesi günü Bayındır Şehir Stadı’nda gerçekleştirilecek şenlik saat 13:00’da başlayacak. Daha önceki yıllarda olduğu gibi Şehir stadına kurulacak özel oyun parkurlarında çocuklar doyasıya oyunlar oynayacak. Eğlenceli yarışmalar ve ödüllü oyunlar ile çocuklar hem eğlenecekler hem de günün anısını temsil eden hediyeler kazanacaklar. Bayındır Belediyesi’nin çocuklar için hazırladığı etkinlikler ile çocuklar tam anlamıyla bayram edecekler. 
Konuyla ilgili konuşan Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli ‘‘Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizin geleceği çocuklarımıza armağan ettiği bu özel günü onlar için daha anlamlı kılmak için çalıştık. Mutlu ve kendine güveni olan bireyler olarak yetişebilmeleri için Çocuk korosu ve eğitim seminerlerimizle de yanlarındayız. Asla kendilerini yalnız hissetmeyecekler. Her zaman yanlarındayız. Çalışmalarımız da artık sona gelindi. Sabırsızlıkla 23 Nisan gününü bekliyoruz. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerimizi bu özel güne davet ediyorum’’ dedi.

Yayınlama: 18.04.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.