Bayındır’da İlk Adım Atıldı

Bayındır’da İlk Adım Atıldı
Yayınlama: 18.01.2018
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası ve Bayındır Belediyesi iş birliğinde açılan ev pansiyonculuğu bilgilendirme toplantısı Bayındır Belediyesi Yahya Kerim Onart Kültür Merkezinde yapıldı.

İzmir’in şirin ilçelerinde Bayındır’da turizmi canlandırmak ve konaklama alanlarını arttırmak için hayata geçirilmesi düşünülen  ‘‘Ev Pansiyonculuğu’’ eğitim programı dün gerçekleştirilen toplantıyla başladı. Kursiyerlerle birlikte toplantıya katılan Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli şunları söyledi: ‘‘Küçük Menderes Havzası tarihi ve coğrafi özellikleri bakımından oldukça zengin kaynaklara sahip. İlçemizde bulunan doğa ve tarih güzellikleri sadece İzmir’e yaşayan hemşehrilerimize değil tüm ülkemize tanıtmak ve göstermek istiyoruz.  Tabi tüm bunları gerçekleştirmeye çalışırken ilçemizi ziyarete gelen misafirlerimizi de en güzel şekilde ağırlamak niyetindeyiz. Ucuz, konforlu hizmetin en iyi örneğini ev pansiyoculuğu yoluyla sağlayabileceğimizi düşündük ve böylesi güzel bir eğitimi hemşehrilerimizle buluşturduk.

Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası ve Bayındır Belediyesi tarafından iş birliğiyle verilecek olan dersler 27 Ocak tarihinde başlayacak. 100 ‘den fazla kursiyerin kayıt yaptırdığını belirten Başkan Sesli, derslerimiz toplamda 40 saat olacak ve devamlılığı sağlayan  kursiyerlerimiz sertifika almaya hak kazanacak dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.