Bayraklı Belediyesine ‘Sürdürülebilir iş ödülü’

Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen ‘Sürdürülebilir İş Ödülleri’ yarışmasında Bayraklı Belediyesi, ‘Çeşitlilik ve Kapsayıcılık’ alanında ödüle layık görüldü. Televizyon üzerinden dezavantajlı çocuklara ulaşmak için geliştirilen TV BEK projesiyle BAYSEM’in katıldığı organizasyonun online düzenlenen ödül gecesinde konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, BAYSEM eğitmenlerine ve ödüle layık gören herkese teşekkür etti.

Bayraklı Belediyesine ‘Sürdürülebilir iş ödülü’
Yayınlama: 26.11.2020
A+
A-

Daha yaşanabilir bir dünyada 2009 yılından bu yana iş dünyası için rol modelleri paylaşmak amacıyla, bu yıl yedincisi düzenlenen ‘Sürdürülebilir İş Ödülleri 2020’de Bayraklı Belediyesi BAYSEM ile dikkatleri üzerine çekti. Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (BAYSEM), çeşitlilik ve kapsayıcılık alanında sürdürülebilir iş ödülleri yarışmasında ödüle layık görüldü. Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından düzenlenen organizasyonda; Enerji yönetimi, atık yönetimi, su yönetimi, sürdürülebilir iş raporlaması, karbon yönetimi, sürdürülebilir inovasyon, sosyal etki, çeşitlilik ve kapsayıcılık, işbirliği, sürdürülebilirlik iletişimi, tedarik zinciri yönetimi, kadının güçlendirilmesi, çalışan katılımı ve yılın hızlı başlayanı olmak üzere 14 ayrı kategoride kurum ve kuruluşlar ödül aldı.

Emeği geçenlere teşekkür

İnternet üzerinden düzenlenen ödül törenine katılan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Değerli BAYSEM çalışanlarımıza, öğretmenlerimize teşekkürü bir borç biliyoruz. Nitelikli bir eğitim kurumu olan BAYSEM, Türkiye’de online eğitime ilk geçen kurumlardan biri oldu. Pandemi sürecinde de interneti, bilgisayarı ve tableti olmayan öğrencilerimize ulaşmak için geliştirilen TV BEK projemizle organizasyonda yer aldık. Gönüllü öğretmenlerimiz ve TV 35 aracılığıyla Türkiye’nin tamamında dezavantajlı çocuklarımıza ulaşarak, televizyon üzerinden eğitimler veren, EBA gibi bir programla katıldık. Bizi ödüle layık gören herkese şükranlarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.