Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayraklı Sokakları Asfaltlanıyor

Bu haberin fotoğrafı yok

Bayraklı Belediyesi havaların mevsim normallerine dönmesiyle birlikte sıcak asfalt çalışmalarına başladı. İlçede 2018 yılı içinde bu zamana kadar 19 bin 200 metrekarelik yola asfalt serilirken, yamalarla birlikte yollara toplam 9 bin ton sıcak asfalt dökülecek.

Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde başlatılan asfalt seferberliği kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri asfaltlama faaliyetleri kapsamında mahallelerin sokaklarını asfaltlayarak, yeniliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan vatandaşların yaşam standartlarını artırmak için yeni yol açarken bir yandan da bozuk olan yolları onarma işlerine devam ediyor. İlk etapta yol kazıma işlemlerini tamamlayan ekipler, sokak ve caddeleri asfalt dökümüne hazır hale getirdi. Ardından asfalt serimine başlayan ekipler yeni yol hatlarında da yol düzeltme çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt dökümüne başladı. Ekipler bu kapsamda 2018’in ilk 5 ayında yolları 5 bin 200 ton sıcak asfaltla yenilerken, çalışmalar devam ediyor.

Bozulan yollar yenileniyor 

Havaların mevsim normallerine dönmesiyle kış aylarında bozulan yolların tek tek onarılmaya başlandığını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Ekiplerimiz acil yapılması gereken yollardan başlayarak bir dizi asfalt çalışması yapıyor. Kimi yolları düzeltme çalışması bittikten sonra kimisini de var olan asfaltı kazıdıktan sonra asfaltlıyoruz. Şimdiye kadar yamalarla birlikte 5 bin 200 ton asfalt dökülmüş ve toplamda 9 bin tona ulaşacak bu rakam. Önceliğimiz ihtiyaç duyulan sokak, cadde ve diğer alanların onarım ve yenilemelerini tamamlamak” dedi.