Bayraklı’da yılın en iyi karikatürleri belli oldu

YARIŞMADA, BATIKAN ÖZEV BİRİNCİLİĞİ ELDE ETTİ.

Bayraklı’da yılın en iyi karikatürleri belli oldu
Yayınlama: 12.11.2018
A+
A-

Bayraklı Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Ulusal Karikatür yarışması sonuçlandı. ‘Ekonomi ve geçim sıkıntısı’ konulu yarışmaya 212 çizer 320 eserle katıldı. Yarışmada, Batıkan Özev birinciliği elde ederken, Hamit Gış ikinci, Önder Önerbay ise üçüncü oldu.

Bayraklı Belediyesi 4’üncü Ulusal Karikatür yarışmasına ilgi yine yoğun oldu. Konusu ’Ekonomi ve geçim sıkıntısı’ olarak belirlenen yarışmaya 212 çizer 320 eserle katıldı. İzmir Karikatürcüler Platformu Başkanı Mustafa Yıldız ile karikatüristler Eray Özbek, Bayram Bağcı, Deniz Dokgöz, Hüseyin Esen ve Özge Ulu’dan oluşan jüri elemeleri gerçekleştirdi. Değerlendirme sonucunda Batıkan Özev’in karikatürü birinci seçilirken; Hamit Gış ikinci, Önder Önerbay ise üçüncülüğü elde etti. Mansiyonda birinci Erdoğan Oruç, ikinci Orhan Öztürk, üçüncü Miray Melis Oto oldu. 18 yaş altı teşvik ödüllerinde de birinci İrem Eroğlu, ikinci Halil Efe Karaoğlu, üçüncü Tuna Erkan oldu.

“Yarışmamız markalaştı”

Bayraklı Belediyesi karikatür yarışmasının giderek markalaştığına dikkat çeken Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bu yıl da karikatür yarışmamıza ilgili fazla oldu. İlerleyen günlerde güzel bir törenle karikatüristlerimizle bir araya geleceğiz. Tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.