Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayraklı’nın kızları Mardin Büyükşehir Belediyesi’ni yendi

BAYRAKLI BELEDİYESİ KADIN BASKETBOL TAKIMI, TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL BİRİNCİ LİGİ’NİN AÇILIŞ MAÇINDA BU SENENİN FAVORİLERİ ARASINDA GÖSTERİLEN MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ 58-55 YENDİ.

Bu haberin fotoğrafı yok

Bayraklı Belediyesi Kadın Basketbol takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’nin açılış maçında bu senenin favorileri arasında gösterilen Mardin Büyükşehir Belediyesi’ni 58-55 yendi.

Bayraklı Belediyesi, 2018-2019 Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’nin açılış maçında, Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda Mardin Büyükşehir Belediyesi’ni ağırladı. Maça hızlı başlayan kızlar, ilk periyodu 24-6 tamamlarken, devreyi de 34-18 önde bitirdi. İkinci yarı toparlanan Mardin Büyükşehir Belediyesi etkin oynasa da, kızlar 3. periyodunu 47-36 önde bitirdiği maçı 58-55 kazanmasını bildi. Patricia Bright 18 sayıyla skora katkıda bulunurken, karşılaşmayı Eyfel Akar 16, Burcu Karahan 12, Seda Aydın ve Cansu Aslan 6’şar sayıyla tamamladı.

Sezona galibiyetle güzel bir başlangıç yapan kızları tebrik eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Lig uzun bir periyot. Galibiyetle başlamak moral açısından önemliydi. Kızlarımız da bunu başardı. Önümüzdeki maçlarda özellikle sakatlıkların olmadığı çekişmeli ve güzel bir lig diliyorum. Takımımıza da ayrıca başarılar diliyorum” dedi.