Bedri Sarıkaya’dan ‘Babalara geldik baba’ çıktı!

Egeli Türk Halk Müziği Sanatçısı Bedri Sarıkaya’dan yeni bir albüm “BABALARA GELDİK BABA” Doğuş Müzik Yapımcılık A.Ş.’den çıktı.

Bedri Sarıkaya’dan ‘Babalara geldik baba’ çıktı!
Yayınlama: 23.09.2020
A+
A-

Doğuş Müzik Yapımcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İskender Doğan “Bedri Sarıkaya kardeşimle bundan 5 yıl önce ‘Özledim Ben Oraları’ isimli albümünü çıkarmıştık. İkinci albümü ‘Babalara Geldik Baba’ isimli albümü nü ise üzerinde 1 yıldır çalışıyoruz. Ortaya harika bir albüm çıktı. Albümümüze emek veren, söz-beste yapan Hayri Güleçer ve Garip Ali’ye teşekkür ederim. Değerli sanatçımızın ikinci albümünde profesyonel bağlamacılar ve İstanbul ve İzmir den yaylı saz ekibi de katkı koydu. Seslendirme ve kayıt harika oldu” dedi.

“ALBÜM SES GETİRECEK”

Uzun uğraşların sonunda piyasaya çıkan albümün çok başarılı olduğunu vurgulayan Doğan, “Babalara geldik baba isimli albümümüz çok büyük ses getirecek. Bu albümde çok iddialıyız. Kendine has ses tonu, mükemmel bağlaması ile Bedri Sarıkaya kardeşime ve Doğuş müzik yapımcılığa bu güzel albüm hayırlı olsun” dedi.

KLİP ÇEKİMLERİ DENİZLİ’DE GERÇEKLEŞECEK

Başarılı albümü güzel kliplerle de destekleyeceklerini dile getiren Doğan, “albümümüzün Klip çekimleri tamamen Denizli ve Buldan yöresindeki güzelliklerden oluşan görüntülerle desteklenecek. Buldan Süleymanlı yaylası, Buldan tekstili –dokuması, işlemecilik, Denizli kebabı, karahayıt-kırmızı su gibi yöremizin güzeliklerini ön plana taşıyacak” dedi.

“ALBÜM HARİKA OLDU”

THM sanatçısı Bedri Sarıkaya ikinci albümü yapmanın gururunu yaşıyorum diyerek, “Bu albüm de harika oldu. Müzik sektöründe ses getirecek, çok büyük çıkış yapacak.

Doğuş Müzik Yapımcılık A,Ş. biz sanatçılara inanılmaz maddi-manevi destekler veriyor. İstanbul’daki yapımcılar gibi sanatçıların belini kıracak rakamlar istemiyor. Tamamen gerçekçi ve hesaplı fiyatlarla bizlere albüm yapma fırsatı verdi. Değerli yapımcım İskender Doğan ve Doğuş Müzik Yapımcılık‘a teşekkür ederim” dedi.

“DESTEK OLUN”

Albüme destek olunmasını isteyen Bedri Sarıkaya, ”Beni sevenlerden ricam benim en az bir albümümü satın alması, benim önümü açması ve bundan sonra çıkaracağım albümlere maddi-manevi destek vermesidir. Ben Denizli yöresinden çıktım. Bu yörenin öz evladıyım. İçinizden çıktım. Bana sahip çıkın “dedi.

ALBÜMDE ŞU ESERLER YER ALIYOR

Bedri Sarıkaya’nın albümünde şu eseler yer alıyor:  Babalara Geldik Baba, Vazgeçelim, Fadimem, Sen istedin, Ol benden beter, Ben olacağım, Tanımadın mı, Can mı bıraktın, Piştim artık, Çok sevdim seni yörük kızı

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.