Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bekir Ağırdır’dan Denizli’ye övgü: Denizli’de gördüğüm dinamizme hayran oldum

Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği(DESİAD) 17. kuruluş yıldönümünü kutladı. Kutlama öncesinde onur konuğu KONDA Araştırma ve Danışmanlık Genel Müdürü aslen Denizli Çallı Bekir Ağırdır Egeyön TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

Denizli Sanayiciler ve İşadamları

DESİAD (DESİAD) 17. kuruluş yıldönümünü kutladı. Kutlamaya onur konuğu olarak katılan KONDA Araştırma ve Danışmanlık Genel Müdürü aslen Denizli Çallı Bekir Ağırdır’ın yanı sıra HD Kauçuk CEO’su Ekrem Ateş, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç, DSO Başkan Yardımcısı ve Çardak OSB Başkanı Okan Konyalıoğlu Egeyön TV’ye açıklamalarda bulundular.

Denizli’de gördüğünüz en önemli sorun ne oldu?

“DENİZLİ’DE GÖRDÜĞÜM DİNAMİZME HAYRAN OLDUM”

Sorundan ziyade tersten birşey söylemek istiyorum. Denizli’de Ekonomi ve siyasetin sivil toplum bacağında gördüğüm dinamizme hayran oldum. İstanbul’da ülkenin enerjisini çeken bir karadelik var. Denizli’de enerji müthiş! Burada memleketin tüm karamsarlığına rağmen bir umut var. Tabiki beklentileri beliryen ülkenin koşulları belli. Denizli’deki umutlu ve gayretli olma hali beni çok etkiledi.

Denizli’de gördüğünüz bu umut Türkiye’ye ve politikaya yayılabilir mi?

“UMUDU ORTAYA KOYAN SİYASETÇİ VE PARTİ İŞİ GÖTÜRECEK”

Yayılabilir. İnsanlar çok sıkıldı. 2 yıldır pandemi var. Bir İngiliz bir Kanadalı gözünde Türkiye diye bir marka varsa bu markanın alt markaları her zaman problemler. Türkiye’nin 100 yıldır anayasa, Kürt meselesi, kutuplaşma sorunu var. Türkiye bu problemleri çözemeyen memleket olarak görülüyor. Şimdi toplum çok yoruldu. Umut ve çözüm arıyor. Toplum onun için umut arayacak. Dolayısıyla siyasetçilerin birbirlerinden farklı oldukları, iyi veya kötü yaptıkları şeyler değil. Bu umudu ortaya koyup koyamadıkları önemli. Bu umudu ortaya koyan siyasetçi ve parti işi götürecek.

Osman Kavala ve Canan Kaftancıoğlu davalarındaki ‘adaletsizlik’ düşüncesi umudu yeşertecek mi yoksa karamsarlığa mı itecek?

“BALİNANIN KUYRUĞU HAVAYA KALKTI”

Bence yeşertecek. Türkiye’de insanlar bütün olan biteni görüyor. Eskiden olduğu gibi değil. Hem yoksulluk, hem adaletsizlik aynı anda çalışıyor olunca ‘Balinanın kuyruğu havaya kalktı’ diyorum. Bu kuyruk fena vuracak. Burada iktidarın veya hukuk dışı uygulamaların ne yapıp yapmadığı önemli değil. Bireylerin beklediği şey yeni bir umut, yeni bir iddiayı, Türkiye’nin önüne yeni bir vizyonun koyulup koyulmadığı olacak. Benim Denizli’de gördüğüm sanayicilerin, STK’ların, aktivistlerin o umuda inanmaya ve o fikri satın almaya hazır oldukları ama henüz o umudu, hikayeyi, sesi yada yüzü duyamadıkları. Onu buldukları gün olay değişecek.

HD Kauçuk CEO’su Ekrem Ateş, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç, DSO Başkan Yardımcısı ve Çardak OSB Başkanı Okan Konyalıoğlu’nun röportajlarını videodan izleyebilirsiniz: