Belediyelerin İltica skandalına Gaziemir Belediyesi’nden esprili paylaşım

İçişleri Bakanlığı tarafından dün yapılan açıklamada, bazı belediyelerin gri pasaportla Avrupa’ya bazı şahısları iltica ettirdiğinin ortaya çıkması ile ilgili soruşturma başlatıldığı açıklanmıştı. Sosyal medyanın da gündemine oturan skandal ile ilgili Gaziemir Belediyesi tarafından sosyal medya hesabından yapılan esprili paylaşım gülümsetti.

Belediyelerin İltica skandalına Gaziemir Belediyesi’nden esprili paylaşım
Yayınlama: 20.04.2021
A+
A-

İçişleri Bakanlığınca, belediyeler aracılığıyla kamu görevlisi olmayan kişilere hizmet damgalı pasaport sağlanarak yurt dışına çıkış yapmalarına yönelik, başlatılan soruşturma genişletiliyor. Türkiye’de bazı belediyelerin Gri pasaportla yurt dışına insan iltica ettirmesi ile ilgili yapılan soruşturmada 6 belediye hakkında soruşturma açıldığı açıklanmıştı. Yerel idareler tarafından kamu personeli olmayanların yurt dışına gönderilmesi geçici olarak durdurulmuştu. Gaziemir Belediyesi’nden konuyla ilgili esprili bir paylaşım geldi. Belediyenin resmi sosyal medya hesabından, başrollerinde Şener Şen ve İlyas Salman’ın oynadığı ‘Banker Bİlo’ filmindeki Almanya’ya işçi götürme sahnesi yer aldı.

“Gaziemir Belediyesi olarak böyle bir hizmetimiz yoktur.  Ancak Almanya’daki eğitim ve burs olanakları hakkında bilgi almak isteyenleri YABO Birimimize bekleriz. 0232 999 0 251/ 5524” notu düşüldü.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.