Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bereket Enerji Ekonomist 500’e Damga Vurdu

Bu haberin fotoğrafı yok

Bereket Enerji Grubu yükselişini sürdürüyor. Ekonomi yayıncılığında otorite olarak kabul edilen dergilerden biri olan Ekonomist’in 2017 yılı ciroları dikkate alınarak yapılan Anadolu 500 listesine Bereket Enerji Grubu’ndan 8 şirket yer almayı başardı.

Ekonomist dergisi’nin 2017 yılı ciroları dikkate alınarak yapılan Anadolu 500 listesine Bereket Enerji Grubu’ndan 8 şirket yer almayı başardı. Anadolu şirketlerinin ele alındığı listede İstanbul, Ankara ve İzmir şirketleri listede yer almadı.

Anadolu kaplanlarına yer verilen listede 8 şirketle yer alan Bereket Enerji Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı,‘’ İstikrarlı bir şekilde büyümemizi sürdürüyoruz. Enerji sektörü; yüksek teknoloji, bilgili ve deneyimli kadrolar ve yüksek finansman gerektiren bir sektördür. Böyle bir sektörde 10 bini aşkın çalışanımızla ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için büyük çaba gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Enerji sektörü için her çabamız Türkiye’nin geleceği, Türk halkının mutluluğu içindir.

Ekonomist Dergisi’nin araştırmasında, ilk 500’e giren Bereket Enerji Grubu bünyesindeki şirketler cirolarına göre şöyle sıralandı;