Biçer Karaca ‘Aynes’ Üzerinden Hükümete Yüklendi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, TBMM Bütçe Görüşmelerinde iktidarın Denizli’de faaliyet gösteren Aynes firmasıyla ilgili ‘’FETÖ mücadelesi’’ni gündeme getirdi.

Biçer Karaca ‘Aynes’ Üzerinden Hükümete Yüklendi
Biçer Karaca, Denizli’nin Acıpayam ilçesinde faaliyet gösteren Aynes firmasının 2016’dan bugüne kadar hikayesini TBMM Genel Kurulu’na taşıdı. 2016 yılında FETÖ terör örgütü nedeniyle Aynes Firmasının yöneticilerinin de içinde bulunduğu 21 kişinin tutuklanmasına dikkat çeken Biçer Karaca, şirkete daha sonra kayyum atandığını belirtti. Biçer Karaca, 11 Aralık 2018 tarihinde Aynes’in eski yöneticilerine devredildiğini dile getirdi. Biçer Karaca, Aynes’in yöneticilerinin FETÖ terör örgütü davalarının bitmemesine rağmen şirketin eski sahiplerine devredilmesine tepki gösterdi. Aynes’in yönetim kurulu üyesinin eski AKP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan’ın da FETÖ ile ilgili davada tutuklandığına dikkat çeken Biçer Karaca; AKP’nin FETÖ ile mücadelenin başlangıcı olarak 17-25 Aralık 2014 tarihini gösterdiğini, 2015 yılında Denizli İhracatçılar Birliği’nin ‘İhracatın Yıldızları 2015’ ödülünün, Nihat Zeybekci’nin de katıldığı törende Aynes adına Mehmet Ali Özkan’a verildiğini söyledi. Biçer Karaca bunun bile AKP’nin FETÖ ile mücadelesinin inandırıcılığının sorgulanmaya yettiğini belirtti.

FETÖ İLE MÜCADELE BİR YALAN MI?

Biçer Karaca, konuşmasında Aynes şirketinin yöneticisi hakkında on beş yılla başlayan, FETÖ terör örgütüne üye olmaktan dolayı Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılandığına dikkat çekerken, Aynes’in eski sahiplerine daha dava devam ederken devredilmesinin FETÖ ile nasıl bir mücadele olduğunu sordu.  Aynes’in sahiplerinde 12 Aralık 2018 günü Gürcistan’a 100 bin dolar şirket parasını transfer ederken yakalanmasına dikkat çeken Biçer Karaca konuşmasında, FETÖ ile böyle mi mücadele ediyorsunuz? diye sordu. FETÖ ile mücadelede mahkemelerde soruşturması, kovuşturması biten ülkemizin Cumhuriyetçi, Atatürkçü ve aydınlık insanları görevlerine iade edilmezken, hakkındaki davalar hala devam eden insanlara şirketi devretmek ne anlama geliyor? diyen Biçer Karaca, AKP FETÖ ile mücadele ediyorum derken asıl olarak ülkemizin Cumhuriyetçi, Atatürkçü ve aydınlık ve kendisine muhalif olan  insanlarıyla mı mücadele ediyor? diye sordu.

Yayınlama: 22.12.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.